Już widziałam. Odcinek był świetny :) Bardzo się cieszę z powrotu Monka do TVNu, ale nie wiem dlaczego filmweb nei wyświetli, że to leci w TV ;)
Za tydzień w TVN ostatni odcinek 4 sezonu, a potem sezon 5 :D Ale po wakacjach zejdzie z anteny i powróci znów za rok pewnie w wakacje... Albo na zimę...
Czemu monk jest zwsze w ferie albo wakacje, niby wolą puszczać polskie seriale w roku szkolnym, a skazany na śmierć doktor house czy brzydula betty , lub CSI, WG mnie monk tez powiniem byc puszczany w roku szkolnym, to wiecej ludzi bedzie ogladac. A to nie jest taki zły serial
Zgadzam się z Tobą, "Detektyw Monk" to całkiem fajny serial. I jak widzę w programie, skończyły się wakacje i TVN zakończyło emisję ;/
Detektyw Monk jest na tyle dobrym serialem, ze warto kupic DVD albo sciagnac z internetu. Nikt nie pozaluje, ja tak zrobilem i z niecierpliwoscia czekam na nastepny odcinek 7 sezonu :).
Na TVN 7 puszczają w niedziele powtórki 3 albo 4 sezonu ( już nie pamiętam).Jeśli ktoś nie oglądał może sobie teraz odbić :D
TVN w końcu zmienił taktykę z Monkiem (chyba). Od połowy listopada serial możemy oglądać od poniedziałku do piątku o 14:45 :D Nie wiem niestety jaki sezon...