PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80299
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Qmple mi polecił ten serial. Powiedział, że Monk robi to samo co ja. I powiem wam - rzeczywiście. Normalnie jakbym patrzyła na siebie. Obsesyjnie boje się bakterii i zawsze mam ze sobą nawilżone chusteczki ;]

ocenił(a) serial na 9
Heee_Annn

No to gratuluję. Pewnie masz barwne życie....

Heee_Annn

hehe, nie wiem, czy współczuć, czy zazdrościć :P
strasznie uciążliwe takie życie :P

raven89

Ale dla mnie to wcale nie jest uciążliwe. Może troche dla mojego otoczenia - ale jakos sobie z tym radzą - więc jest oki :)

Heee_Annn

Heheh, no dokładnie, to jest bardziej uciążliwe dla otoczenia niż dla Ciebie. Wiem, bo sama tak mam. Może nie wszystkie obsesje Monka, ale sporo. Szczególnie na punkcie bakterii (niestety chusteczki mnie nie zadowalają, muze mieć kran i krem, heh). Najbardziej dokucza to mojemu chłopakowi, ale już sam z siebie co chwila myje ręce. Pozdrawiam Cię serdecznie (nie spotkałam za wiele osob z tym... problemem^^)

elizkas

I ja również mam coś takiego, ale raczej niezwiązane z czystością, tylko porządkiem. Na przykład zasłony czy śniadaniówki muszą być ułożone idealnie równo, nic nie wystawało poza np. stół i strasznie drażnią mnie błędy językowe - tak jak Monka w jednym z niedawnych odcinków. Czytając jakiś tekst, czasem nie zwracam uwagi na sam sens, tylko czy zdanie jest poprawne gramatycznie i jak moglabym je zmienić.

Nymphalis

no ja mam takie coś ale tylko wieczorem....Kiedy mam się kąpać zawsze dokładnie czyszczę wannę...