PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80299
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Bardzo fajny serial, no ale został mi już tylko cały 9 sezon i troche 8 tak że nie długo koniec. Aż nie chce sie oglądać dalej.. :-) Nie wiem czym zastąpie Monka jak sie skończy... jakieś propozycje? Szkoda też że nie ma serialu z podobną obsadą.. :-)

ocenił(a) serial na 10
Dolarin

9? serial mial 8serii
1 seria liczy 12odcinków
2-8 seria liczy po 16odcinków
9 niema?!

norbiskonio18

Pomyłka cały 8 i część 7 mi została. :D

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Poprawa
Sezon 1 liczy 13 odc. w tym odc. 1 jest podwójny numerowany jako 1 i 2 mimo jednolitości.

oglądnąłem właśnie odc w którym zginał ten w okularach współlokator monka co dużo gadał :P nie źle

użytkownik usunięty
Dolarin

Nawet mi nie przypominaj tego, płakałem ponieważ facet był świetną postacią epizodyczną i nagle koniec...
Jedynym plusem ów odc. wg mnie jest jego ciotka i ogólnie rodzina (ach te geny :-) )

ocenił(a) serial na 10

Niemożliwe bo oglądałem CAŁEGO Monka i pierwszy sezon liczy 12 odc a pierwszy odc to wersja filmowa tak jakby film, bo to jest film, trwa tylko co zwykł film, są napisy itp i niema w połowie tego filmu końca, napisów i ze sie rozpoczyna 2 odc tak jak Ty piszesz, odlądając nie ma sie wrazenia ze to 2 odc

jaką postacią epizotyczną? ja go nie lubiłem tak samo jak bohaterowie tego serialu, miałem go na prawdę dość

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Też oglądałem CAŁEGO Monka i 1 sezon liczy 13 odc tylko że 1 i 2 są bez przejścia odc. 3 dotyczy wróżki, tak samo mogli by zrobić długi (2 odcinkowy) odcinek dotyczący ucieczki Monka.
"jaką postacią epizotyczną? " jest postacią epizodyczną ponieważ pojawia się w nielicznych odc.

ocenił(a) serial na 10

no i ostatni odcinek monka mogli polączyc zamiast robic 2 odrębne odcinki