PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80306
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Oglądałem Monka ale to cacko nie miało znaczka, albo to był jakiś amerykaniec którego nie
rozpoznaję, wcześniej miał Audi, bodajże A3. Dręczy mnie to strasznie.

ocenił(a) serial na 10
PabloPicasso

jak suv to pewnie jeeb grand cherrocke srebrny
zresztą sobie poczytaj na wikipedii masz linka
http://translate.google.pl/translate?js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1 &sl=auto&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FNatalie_Teeger&act=url
a tu część która powinna Cie zainteresować:

"Natalie napędów różnych pojazdów w całej serii. These include a silver 2005 Nissan Quest and a silver 2005 Jeep Grand Cherokee during seasons 3 and 4 and the first half of season 5, a silver 2007 Buick Lucerne in the second half of season 5, a silver 2007 Ford Escape during season 6, a 2008 Audi A3 during the first half of season 7, a 2008 Nissan Sentra in the second half of season 7, and a 2008 Hyundai Genesis during the later part of season 7 and in season 8. Należą do nich srebrny 2005 Nissan Quest i srebrny 2005 Jeep Grand Cherokee w sezonie 3 i 4 oraz w pierwszej połowie sezonu 5, srebrny 2007 Buick Lucerne w drugiej połowie sezonu 5, srebrny 2007 Ford Escape w sezonie 6, 2008 Audi A3 w pierwszej połowie sezonu 7, 2008 Nissan Sentra w drugiej połowie sezonu 7 i 2008 Hyundai Genesis w dalszej części sezonu 7 i 8 w sezonie. In the novel Mr. W powieści Pan Monk and the Dirty Cop , Monk and Natalie are hired by Intertect, a private investigation agency, and as part of Natalie's benefits plan, she drives a 2009 Lexus RX -350 SUV, in addition to receiving a higher salary and dental insurance. Monk and the Dirty Cop , Monk i Natalie zostają zatrudnieni przez Intertect, prywatną agencję dochodzenia, jak i część świadczeń planu Natalie, jeździ 2009 Lexus RX -350 SUV, oprócz otrzymania wyższego wynagrodzenia i ubezpieczenia dentystycznego. In "Mr. Monk and the Three Julies," Natalie often "borrows" Captain Stottlemeyer 's new car, a midnight onyx Dodge Charger , severely damaging it in the process (first breaking the passenger-side rearview mirror, and then completely smashing up the hood after supposedly "cutting across the creek," as Stottlemeyer repeatedly points out that there's no bridge across the creek). W "Pan Monk i Julies Trzy" Natalie często "pożycza" Captain Stottlemeyer jest nowy samochód, o północy onyks Dodge Charger , poważnie uszkadzając w procesie (pierwsze złamanie strony lusterko wsteczne-osobowe, a następnie całkowicie rozbijając się okapu po rzekomo "cięcia w potoku", jak Stottlemeyer wielokrotnie podkreśla, że ​​nie ma mostu na potoku)"

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

Dzięki serdeczne znalazłem to czego szukałem:) Mianowicie w 8 sezonie śmiga srebrnym Hyundaiem Genesis sedan, widać np. w odcinku 11/S8 Pan Monk i pies. Strasznie wielka i dopasiona bryka, w polskim Hyundaiu nie ma jej w ofercie, jest tylko coupe, które nijak ma się do sedana.
Dane techniczne:
V8 4,6 l (4627 cm³), 4 zawory na cylinder, DOHC
Układ zasilania: wtrysk EFi
Średnica cylindra × skok tłoka: 92,00 mm × 87,00 mm
Stopień sprężania: 10,4:1
Moc maksymalna: 380 KM (280 kW) przy 6500 obr/min
Maksymalny moment obrotowy: 451 N•m przy 3500 obr/min
Osiągi[edytuj]
Przyspieszenie 0-100 km/h: 6,2 s
Silniki V6 3,3 l
V6 3,8 l
V8 4,6 l
Skrzynia biegów 6-biegowa automatyczna
Rodzaj napędu tylny
Długość 4976 mm
Szerokość 1890 mm
Wysokość 1481 mm
Rozstaw osi 2936 mm
Masa własna 1820 kg
Zbiornik paliwa 73 l

ocenił(a) serial na 10
PabloPicasso

bez jaj ale wątpie aby to auto mialo 4,6l i 380km i monk by to tego wsiadal? :D

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

Swoja drogą ciekawe czy w jakimś odcinku kierował autem...chyba nie bo nie pamiętam:)

użytkownik usunięty
PabloPicasso

Niestety tak, w odc. dotyczącym leków Monk kierował czerwonym autem bez dachu. To był sezon 3(jeszcze z pierwszą asystentką). Lecz ze względu że był na lekach (do końca nie był sobą) możemy powiedzieć że "prawdziwy" Monk nigdy nie kierował samochodem.

ocenił(a) serial na 10

kierował! w pierwszych odcinkach 1 serii jak chcial pokazac przed prokuratowem, sędzią? ze moze juz pracowac w policji, kierowal tym volvo
a później jak obserwował kogos to jechal do przodu i do tylu zeby z 99999mil zrobily sie same zera

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Ups zapomniałem o tych wydarzeniach dzięki za poprawę, ale oprócz tych 3 (1 moje 2 Twoje) chyba już nigdzie nie widać go aby kierował samochodem?

ocenił(a) serial na 10

nie ma za co