PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80299
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Monk coraz gorszy

ocenił(a) serial na 10

Jestem fanem tego serialu ale zauwazyłem ze monk sie robi coraz gorszy . W 1,2 i troche 3 seri zagadki były genialne czasami sie sam nad nimi zastanawiałem . Teraz się to ogranicza do znajdz , złap , wyjasnij . Oczywiscie było kilka ciekawych odcinków . Odczuwalny jest tez brak Sharon . Serial jest bardzo fajny wszystko OK ale powoli gasnie to cos za co stałem sie FANEM serialu . Chodzi mi o logike i trudne sprawy .

ocenił(a) serial na 10
feniks140

W sumie z serialami to jest tak - gdy ktoś ma (załóżmy) 5 sezonów Monka i ogląda codziennie po jednym, dwóch odcinkach, to po pewnym czasie sam serial zaczyna go nudzić. Dlatego częstwo uważa się, że dalsze sezony są gorsze.
Ja zrobiłem sobie przerwę między 5, a 6 sezonem i według mnie zapowiada się on lepiej niż poprzedni (odcinki są ciekawsze). Zresztą nie mogę powiedzieć nic złego o nowszych sezonach (od 4 w górę), bo są epizody, które ogląda się z wielką przyjemnością.
Chociaż swoją drogą, w tym co mówisz jest troszkę racji.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 8
feniks140

Wiesz, myślę, że tak jest zawsze z serialami. Z czasem wyczerpują się pomysły, ewentualnie pomysły są, ale nie są tak dobre jak na początku.

ocenił(a) serial na 10
feniks140

hmmm. nie zgadzam się z wami. uważam, że monk jest cały czas na tym samym wysokim poziomie.

ocenił(a) serial na 7
feniks140

A jak dla mnie jest coraz lepszy. Serio, pierwsza seria w porównaniu z czwartą i piątą jest jak dla mnie kiepska ;) I duużo bardziej wole Natalie od Sharony, więc dlatego też wolę nowe odcinki ;d No, ale to moje zdanie ;)