PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80219
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

NA stronie internetowej TVN znalazłam w programie naszego ukochanego Monka! Leci w niedziele o 23.15 :) Mam nadzieję, że cieszycie się równie mocno jak ja :D

makotoo

i to jeszcze jak sie ciesze :D tylko jedno ale... zazwyczaj o tej godzinie jest magazyn orange ekstraklasy, wiec mozliwe ze puszczaja Monka tylko dlatego, ze wtedy polska liga pauzuje, obym sie mylil...
...ale jesli mam racje to byc moze Monk wroci po 18 listopada, gdy ekstraklasa konczy runde jesienna na dobre kilka miesiecy

grynew

PS wpisalem w adres programu tvn date 15 pazdziernika i niestety jest orange ekstraklasa a nie ma Monka... :(

oto link
http://www.tvn.pl/2006-10-15,,176,program.html [www.tvn.pl/2006-10-15,,...]

makotoo

czyli dalej robią nas w balona... jeden tydzień emitują Monka, ale w następnym już nie :/

ocenił(a) serial na 10
makotoo

wysylaliscie cos do tvn ??? przeciez monk musi byc

ocenił(a) serial na 9
feniks140

Ja sie upomialem o MONKa i... NIC!!! Wyslalem zapytanie, a oni nic nie odpisali. Moze to ich taktyka? Ale mysle(mam nadzieje raczej), ze takie nekanie stacji przez widzow musi odniesc skutek. Jak zdjeli COLD CASE z ramowki TVNu, to wiele osob wyslalo prozbe o wznowienie emisji i wznowili, wiec wole wierzyc, ze z MONKiem bedzie podobnie.

Misiek_5

też pisałam i nic :( ale nie tracę nadziei, że Monk powróci :D

ocenił(a) serial na 10
makotoo

Napisze do teletygodnia maja wiekszy wplyw niz my moze monk powróci

ocenił(a) serial na 10
makotoo

Napisze do teletygodnia maja wiekszy wplyw niz my moze monk powróci

ocenił(a) serial na 10
feniks140

MONK POWRUCI ale niestety w grudniu albo lutym

makotoo

Obejrzałam kilka odcinkow jakis czas temu(jakos na poczatku emisji tego serialu)-super!!!!!Tylko czemu jakos nie mogli sie zdecydowac raz puszczali,a raz nie!!!!://(((( godz. tez by mogli zmienic na wczesniejsza!!!!!Pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 10
Pistacia

Super... własnie zastanawiałam się, kiedy znowu wpuszczą go na TV