a wg mnie
Natalie Teeger jest o wiele lepsza niż Sharon.
Jest bez porównania z sharoną, ładniejsza, atrakcyjniejsza, milsza, młodsza , ma dobry charakter, a nie co chwile mówi Monkowi ze od niego odchodzi i lata z cycami za facetami tak jak Sharon. Wprowadzając Natalie to serialu serial zyskał same + i nowych widzów. W życiu bym tego serialu nie oglądał jakby Sharona w nim występowała, jest ona bardzo wredna i nie dobra. A widzialem odc z Sharon i Natalie. Wiem co mówię.
Wg mnie Twórcy serialu chcieli zrobic wątek milosy miedzy Monkiem a Natalie (widac to w odc 03x10-03x16 oraz w odc w serii 4,
Ale od tego odeszli bo całkiem inny jest stosunek do siebie tych bohaterów w serii 5-8 niz wcześniejszych.
Natalie boi się swojego szefa, nie tak jak Sharona, która potrafiła na niego nawrzeszczeć
Sharona lepiej pasowała do tego serialu.
według mnie Sharona była bardziej wyrazista i charakterna. Wolałam ją, ale Natalie nie jest najgorsza, także pasuje do tego serialu.
Ładniejsza jest zdecydowanie Natalie, jest zgrabna i ma ładniejsze rysy twarzy
a tak pozatym to ile one mają lat? Natalie wygląda o wiele mlodziej od Sharon zresztą zalezy który odc w niektórych Natalie wygląda młodziej w innych bardziej jest postarzała ciekawe czy po kolei nagrywali odc?
co za pytania;/ Natalie jest starsza 2 lata, ma 45 lat;p a Sharona 43;p czytać nie potrafisz;p i nie wiem o jakie postarzanie Ci chodzi;p
Natalie wyglada swietnie i nie widac po niej ze ma tyle lat. Mi sie bardzo podoba.
Natalie jest ładniejsza i tylko ona potrafi przyrządzić koktajl wiertarką w mikserze ;-)
Nie no z wyglądu to Natalie wygląda o wiele młodziej od Sharony, w serialu wygląda na jakies max 35lat a nie na 45lat.
Chodzi mi o to ze np w odc gdzie przyżądzała wiertarką koktajl to wyglądała o wiele młodziej niż np wczorajszym odc 07x01 jak monk kupował dom, zresztą od 1 odc ostatniej czyli ósmej serii Natalie zmieniła fryzure i wg mnie na o wiele gorszą, nie zauważyliście tego?
Każdy fan serialu powinien to wiedzieć czyżby ktoś nie oglądał uważnie ważnych 2 odc.?
A takie odc jak:
"Mr. Monk and the TV Star"
"Mr. Monk's 100th Case"
mówią Ci coś.
Zadajesz pytanie? więc wiesz czy nie? W życiu trzeba być pewnym siebie i swoich racji (nawet gdy są błędne) inaczej "utoniesz w poszyciu drapieżnej dżungli'.
Zdecydowanie Sharona. Brakuje mi jej w dalszych odcinkach Monk'a, bez niej to już dla mnie nie to samo.
My-my-my-myyy Sharona. :) Co nie zmienia faktu, że wybieram Natalie. Jest doskonałą przeciwwagą dla Adriana.