PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80299
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Nie lubię tego serialu.

użytkownik usunięty

Sorry ale nie trawię tego serialu. Wcale mnie nie bawią dziwactwa Monka i cały ten humor. Strasznie to jest przerysowane. Żeby nie było doceniam grę Tony'ego Shalhouba i w ogóle, ale mnie to zwyczajnie nie bawi.

PS
W życiu bym nie rozpoznałbym Buffalo Billa z Milczenia owiec.

..."przerysowane"-dobrze powiedziane.Wygląda to tak jak by to Monk pisał scenariusz pod siebie. Kilka razy próbowałem przekonać się do tego serialu bo fabuła mi leży (Columbo-rewelacja) ale nie mogę zrozumieć tego całego głównego bohatera. Szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
kpsel

szkoda ze nie zrobili wątku milosnego miedzy Natalie a Adrianem

norbiskonio18

Całe szczęście, że go nie zrobili.

ocenił(a) serial na 10
Evangarden

a dlaczego tak uważasz? w niektórych sezonach widac bylo ze chciali zrobic.

norbiskonio18

Wydaje mi się, że taka osoba jak Monk jest wierna żonie nawet po jej śmierci. Zresztą podobnie można by powiedzieć o Natalie. Poza tym, ludzie coraz częściej wpychają wątki miłosne dosłownie wszędzie. Nie widzę problemu w tym, że w jednym miejscu go nie ma.

użytkownik usunięty
norbiskonio18

No, szkoda, myślę że jakby Monk zaliczył jakąś pannę to by mu to dobrze zrobiło. Już nie musiał mieć romansu, tylko jeden numerek, he, he.

jeden lubi drugi nie , jak dla mnie serial jest super , kiedys partrzalem na columbo teraz na monka i fakt troche naciagane sa niektore sytuacje ale staram sie go zrozumiec i nie wolno zapomniec ze on po smierci zony zwariowal psychicznie stad te zachowanie jego.
Moim zdaniem fabula jest taka jaka ma byc , jest jedyna w swoim rodzaju , jak by odebrac monkowi te jego wszystkie fobie to bylby zwyczajnym detektywem i serial nie odroznial by sie od innych a tak jest jedyny w swoim rodzaju nie dla wszystkich widzow a dla wybranych ktorym sie ten humor podoba .

PS. w prawdziwym zyciu tez sie znajda tacy dziwacy

ocenił(a) serial na 10
gramwzieleni

Evangarden Natalie tez jest wierna? To dlaczego randkuje, przesypia sie z pierwszym lepszym facetem podobnie jak Sharona.

Gramwzieleni włąśnie Monk od dziedziństwa był dziwakiem a nie od śmierci jego żony.

Właśnie w prawdziwym życiu nie spotkałem nigdy dziwaków. Pisząc dziwacy to masz na myśli jakich ludzi?

norbiskonio18

tak był od zawsze dziwny ale widać w jednym odcinku ze prawdopodobnie to jego mama go na takiego wychowała i w kilku odcinkach brat monka wspomina jakie miał powodzenie u kobiet , głownie po śmierci żony się tak bardzo zmienił .

Dziwacy czyli według mnie ludzie odróżniający się od innych , ludzie z przeróżnymi fobiami , nawykami itp. Kilku w moim życiu spotkałem.

ocenił(a) serial na 10
gramwzieleni

Evangarden Natalie tez jest wierna? To dlaczego randkuje, przesypia sie z pierwszym lepszym facetem podobnie jak Sharona.