PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80216
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Wreszcie! Na Sky Showtime były tylko dwa sezony. Nie wiem, jak Wy, ale ja już nie mogę się doczekać!

ocenił(a) serial na 9
_Kiss_

Warto odnotować, że serial jest dostępny w HD! Momentami widać gorszą jakość obrazu, ale i tak to produkcja z 2002 roku, więc musiała zostać zarejestrowana na taśmie filmowej.

karlolek91

Wszedłem tutaj bo myślałem że to problem z moim łączem/sprzętem ta "gorsza jakość obrazu". Serio? Momentami? Jestem w połowie 3. sezonu i co drugie ujęcie jakby było kręcone kalkulatorem. Widać że spece od remasteringu mieli coraz bardziej wywalone. Szkoda bo serial OK ale strzela mnie nie powiem co bo mogą mnie zbanować, jak z każdym odcinkiem widzę coraz gorszą jakość.

Dragan88

PS. Nawet taka TVP włożyła serce żeby zremasterować do Full HD produkcje typu Alternatywy 4, Zmiennicy itp.

Dragan88

PS. 2 co ciekawsze właśnie 2 początkowe starsze sezony są cały czas w super jakości, im nowszy tym gorzej.

ocenił(a) serial na 9
_Kiss_

wrzucili wszystkie sezony na netflix :)

ocenił(a) serial na 9
_Kiss_

W końcu obejrze wszystkie odcinki. Jestem w połowie 7 sezonu

Marcin_T_filmweb

O, to ja dopiero 6, przedłużam sobie przyjemność :)

ocenił(a) serial na 8
_Kiss_

Również sobie odświeżam, jestem już ja 8 sezonie i jestem w szoku, że do tej pory pamiętałam/kojarzyłam wszystkie odcinki :) serial kojarzy mi się z dzieciństwem i mimo, że może nie jest to arcydzieło, to ostatnie dwa odcinki pięknie podsumowują i zamykają cały serial. Wzruszenie sto pro ✌️

czekoxada

Monk To mój ulubiony serial telewizyjny. Potem są Miodowe lata, Przyjaciele, Colombo, Zorro, Car54, Czas honoru, Dick van Dyck show, Stawka większa niż życie, Ostatni prawdziwy mężczyzna.

_Kiss_

Ja dzisiaj skończyłam, o ile pierwsze sezony szły mi szybko, tak 8 wiedząc że to ostatni sobie dawkowałam. Dobrze było wrócić do młodzieńczych czasów z Monkiem! Łezka poleciała na końcu ❤️

beatagaluszka

Chwilami tak głupi, że aż trudno oglądać. Zakończyłam na odcinku kiedy Monk każe przespać się asystentce z odrażającym typem(niesłusznie skazanym) żeby odkupić swoje winy i mieć święty spokój. Wyjątkowo odrażające i odrażający pan detektyw. W kółko ten sam schemat.

_Kiss_

Obejrzałam dzisiaj ostatni odcinek.

ocenił(a) serial na 10
_Kiss_

No i już nie ma... :

Forrest_Monk

Wiem ;_; Żenada, serio. Jakieś stare badziewia są całymi latami, a Monka zdjęli. Cóż... Przynajmniej teraz subskrypcja Netflixa mi niepotrzebna i mogę zaoszczędzić. Zawsze jakiś plus.