PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80299
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Pan Monk i TVN.

użytkownik usunięty

Świetnie, TVN obdarzyl mnie świetnym towarzystwem do obiadu a teraz mi to odbiera.
Znów przerywa Monka... niby to już nie tak jak z siódmym sezonem, bo tym razem puścili wszystkie
odcinki piątego ale i tak się wkurzylam... Myślalam, że to po prostu taki inny niż zwykle początek, a tu
Plotkarę dali. ;/ Mać.
Nie wiem jak u was z rozkladem dnia, ale mi bardziej odpowiada codzienna emisja niż jak
teraz pewnie będzie raz w tygodniu zamiast Szymka.
Zostaje mi iitv. info
:(

ocenił(a) serial na 10

ja już się zdążyłam przyzwyczaić, że co dobre to szybko zabierają :(.

ocenił(a) serial na 10

Mnie też to zdenerwowało. TVN puścił jakiś badziew jak plotkara.

użytkownik usunięty

1. Pamiętacie jak TVN kupił sezon bodajże 6 i nie wyemitował odc. Monk ucieka cz. 1 i 2. To dopiero było chamskie.
2. Internet czasami zawodzi więc lepiej zaopatrzyć się w DVD itp. oczywiście nie koniecznie oryginalne ;-))) Mam nadzieje że nikt z was nie jest z policji czy innego ABW ;-)
3. Pomimo wrodzonego pesymizmu dostrzegam plus jakim jest to że przynajmniej w ogóle będą emitować Monka. Ale faktem jest że miło było w porze obiadu zobaczyć wyczyny naszego niezwykłego detektywa.

ocenił(a) serial na 10

a to 7 sezon byl emitowany w tvnie? zwyklym tvnie?
aktualnie na tvn 7 niekodowanym leci 7 sezon monka w soboty o 18:30 powtórka w niedziele o 17:05
a na universal chanell również NIEKODOWANYM leci 4 sezon monka codziennie od pn do pt o 16:00 powtórka o 20:00

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
norbiskonio18

TAK! w "zwykłym" TVN był emitowany sezon 7, aczkolwiek jak to ta stacja ma w zwyczaju nie wyemitowano wszystkich odcinków.

użytkownik usunięty
patrycj

A potem zamienili go na Usta Usta. Wkurza mnie, że Monka traktują jak wypelniacz programu, jak jest potrzebny, do go biorą, zupełnie jak w policji... Teraz skończyla się szkola, więc oczywiście musieli dać serial dla mlodzieży. Pewnie przy wznawianiu emisji nie będą brać pod uwagę tego, na którym odcinku skończyli. Jeden wielki bałagan. Haha. :D Nienawidzę TVN-u. Teraz odbieram tv falowo, a nawet jeśli mialabym dekoder a te stacje byly by niekodowane, to i tak wkurzyloby mnie to, że oglądalabym nie po kolei.

ocenił(a) serial na 10

kanal universal chanell nie jest kodowany a tam monk leci codziennie!

A to wg Ciebie MONK nie jest dla młodzieży? to dla kogo?

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Dla wszystkich, ale plotkara ma to w gatunku.

ocenił(a) serial na 8

Dokładnie. Niektóre produkcje mają na celu dotrzeć do szerszej grupy widzów (jak chociażby Monk), natomiast inne są skierowane do węższej grupy społeczeństwa (dzieci, młodzież, dorośli). Ja osobiście nie wyobrażam sobie osoby po 60, oglądającej jakąś Hannę Montanę czy właśnie Plotkarę.

ocenił(a) serial na 10
yoyogi5

no wlasnie monk tez jest skierowany do wąskiej grupy ale jakiej?

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Czytanie z nie zrozumieniem następna odsłona. norbiskonio18 przeczytaj powoli i uważnie jeszcze raz wypowiedź yoyogi5 a może zrozumiesz przesłanie i nie będziesz zadawać durnych pytań ("no wlasnie monk tez jest skierowany do wąskiej grupy ale jakiej?").

ocenił(a) serial na 10

a wg Was do jakiej grypy jest skierowany monk?

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Czytanie z nie zrozumieniem następna odsłona(x2). norbiskonio18 przeczytaj powoli i uważnie jeszcze raz wypowiedź yoyogi5 a może zrozumiesz przesłanie i nie będziesz zadawać durnych pytań ("no wlasnie monk tez jest skierowany do wąskiej grupy ale jakiej?"+"a wg Was do jakiej grypy jest skierowany monk?").

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

do każdej grupy, no może nie licząc małych dzieci;p

ocenił(a) serial na 10
codadeldiavolo

ok
na tvn zakończyli puszczać monka a na tvn 7 takze ale dlaczego?
przeciez oni przerwali chyba na 07x05 monk jest pod wodą i juz odcikna następnego z polką Joanną Pacułą w roli głównej nie wyemitowali tylko Nianię co jest? dlaczego zakonczyli w polowie sezonu?
zawsze leciał na tvn 7 w soboty o 18:35 i w niedziele o 17:05 monk co tydzien nowy odcinek

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Rozumiem, że w wakacje widownia się troszkę zmienia,ale przerywanie seriali w połowie sezonu zawsze pozostanie zbrodnią. Nie wiem dlaczego tak jest, drogi norbiskonio18, może fani Monka mają po prostu bardzo złą karmę.

Ps. Ciekawe, czy sekretarz stanu dostaje kwiaty na dzień sekretarki. Hehehe:D

ocenił(a) serial na 10

o co chodzi z tym sekretarzem stanu i kwiatami rozwiń prosze

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Natalie dostała od pana Monka kwiaty na dzień sekretarki. Obraziła się, no bo przecież ona jest asystentką, czyli kimś milion razy ważniejszym od sekretarki. Monk, próbując jej wytłumaczyć, iż rola sekretarki też jest bardzo ważna powiedział:
-A sekretarz stanu?
Hihihihihihihihiheehehehehihihhi :D
Pozdrawiam! :D

ocenił(a) serial na 10

w którym to było odcinku?

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Mr. Monk and the Rapper :)

ocenił(a) serial na 10

a ten raper to prawdziwy raper?

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Wyszukaj sobie Snoop Dogg i Kurupt a wszystko powinno się zrobić klarowne.
PS myślenie nie boli, spróbuj.

ocenił(a) serial na 10

ok znalazlem
to ten sam raper co występowal jako główna postac w takim filmie co lecial ostatnio na polsacie co wynaleźli w nim jakies narkotyki 40 razy lepsze od istniejących?