PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80299
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

1) kiedy to Monk, zaczął zażywać jakieś tabletki i się "wyluzował". Pamiętam, że nosił czerwoną hawajską koszulę.
2) Kiedy Monk ma wspomnienia z podstawówki.

z góry dziękuję :D

ocenił(a) serial na 10
kometa2421

1. sezon 3, odcinek 9 ,,monk bierze leki''
2. sezon 2, odcinek 1 ,,pan monk wraca do szkoly''

ocenił(a) serial na 10
magnificent_2

A kojarzysz może odcinek w którym Nataliee pisze opowiadanie na jakimś kółku czy czymś, potem okazuje się, że kobieta z zajęć podkradła jej pomysł i zabiła, lub miała zabić męża w sposób opisany w tym opowiadaniu (to była jakaś trucizna w zupie pomidorowej).

ocenił(a) serial na 10
kometa2421

pewnie że kojarze :)

ocenił(a) serial na 10
magnificent_2

Sezon3, odcinek 6. Pan Monk i kłamczucha.
I to była Sharona.

ocenił(a) serial na 10
magnificent_2

Sharona? Nigdy bym na to nie wpadła. Może dlatego, ze Sharona nie kojarzy mi się z chodzeniem na kursy tylko z chodzeniem na randki... :)

ocenił(a) serial na 10
kometa2421

a jednak :) chodziła na lekcje kreatywnego pisania

ocenił(a) serial na 10
magnificent_2

Chyba raczej sezon 3 odc. 8 - to pierwsze - dziś był niby s03e09, a tamto było wczoraj lub przedwczoraj, no chyba że źle podają odcinki.

ocenił(a) serial na 10
Lidka_q

na Tvn 7 puszczają niestety trochę w pomieszanej kolejności

ocenił(a) serial na 10
rolloverit

No właśnie zauważyłam po tym poście, ale chyba tylko trzecią serię tak mieszali :) Albo i nie, widzę że wczorajszy niby czwarty czy trzeci tak na prawdę to pierwszy :)

ocenił(a) serial na 10
Lidka_q

w piątek jako 4x06 leciał 4x03. Ręce opadają , polskie telewizje to wszystko spieprzyć potrafią

ocenił(a) serial na 10
rolloverit

Ale to też wprowadza taką dodatkową tajemniczość, nie wiadomo, czego się spodziewać :)
A orientujesz się może, który tytuł to będzie odcinek w którym Monka prosi o pomoc koleżanka ze szkoły (to chyba było w czwartek)?

ocenił(a) serial na 10
Lidka_q

przestałem oglądać na tvn 7 ale z Twojego opisu wynika że chodzi o odcinek 4x08 Mr. Monk and Little Monk :)

ocenił(a) serial na 10
rolloverit

Dzięki, masz rację, pasuje. Znalazłam sobie stronkę, z opisami wszystkich odcinków, także nie będę Cię już zamęczać pytaniami, który to odcinek, powiem jeszcze tylko, że wczoraj puścili odcinek drugi z czwartej serii :)