PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80300
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Skończyłam!

ocenił(a) serial na 10

Właśnie oglądnęłam ostatni odcinek...Nie wiedziałam,że mnie aż tak wzruszy...Uważam,że jest to na prawdę świetny serial, godny polecenia!:))

Barkarola

gdzie zobaczyłaś ostatni odcinek detektywa monka?

?

użytkownik usunięty
Barkarola

Mam podobne odczucia...

Wspaniały serial, aż serce się łamie, że coś tak wspaniałego miało koniec... Cały dzień mam doła i nie wiem kiedy mi to przejdzie.

ocenił(a) serial na 9

ja zawsze lubiłem ten serial i widziałem całość... jednym słowem: świetny! i zakończenie też mi się podobało :] aż się wzruszyłem :]

ocenił(a) serial na 10
Barkarola

Kurczę, jak były dwie może trzy ostatnie minuty serialu to naprawdę, takie dziwne bardzo uczucie.

ocenił(a) serial na 10
iza_25

A ja dosłownie przed chwilą obejrzałam ostatni odcinek i prawie cały przeryczałam:) Najlepszy serial jaki oglądałam! A piosenka na końcu... nie mogła by być lepsza.:D I dalej chce mi sie ryczeć:)

ocenił(a) serial na 10
Barkarola

Kultowy serial !!! Nie mogłabym wymyślić ani wymarzyć lepszego zakończenia! Wzruszał i rozśmieszał jak to Monk ;) Jednak najbardziej przykuł moją uwagę ubiór Adriena na samym końcu odcinka wyglądał tak "normalnie" że aż się popłakałam... ;)) 10/10

adastar93

właśnie obejrzałam ost odcinek i dokładnie to samo przykuło moją uwagę :) koniec eleganckich koszul na każdy dzień :)

ocenił(a) serial na 10
carlin_marie

I sam przytulił córkę Trudy:D Już się nie wycierał chuteczkami:)