Właśnie oglądnęłam ostatni odcinek...Nie wiedziałam,że mnie aż tak wzruszy...Uważam,że jest to na prawdę świetny serial, godny polecenia!:))
Mam podobne odczucia...
Wspaniały serial, aż serce się łamie, że coś tak wspaniałego miało koniec... Cały dzień mam doła i nie wiem kiedy mi to przejdzie.
ja zawsze lubiłem ten serial i widziałem całość... jednym słowem: świetny! i zakończenie też mi się podobało :] aż się wzruszyłem :]
Kurczę, jak były dwie może trzy ostatnie minuty serialu to naprawdę, takie dziwne bardzo uczucie.
A ja dosłownie przed chwilą obejrzałam ostatni odcinek i prawie cały przeryczałam:) Najlepszy serial jaki oglądałam! A piosenka na końcu... nie mogła by być lepsza.:D I dalej chce mi sie ryczeć:)
Kultowy serial !!! Nie mogłabym wymyślić ani wymarzyć lepszego zakończenia! Wzruszał i rozśmieszał jak to Monk ;) Jednak najbardziej przykuł moją uwagę ubiór Adriena na samym końcu odcinka wyglądał tak "normalnie" że aż się popłakałam... ;)) 10/10
właśnie obejrzałam ost odcinek i dokładnie to samo przykuło moją uwagę :) koniec eleganckich koszul na każdy dzień :)