od niedzieli 24 września TVN rozpoczyna nadawanie nowego programu Kuba Wojewódzki, co to ma wspólnego z Monkiem? godzinę, gdyż Wojewódzki będzie puszczany o 21:55 a Monk znika, czy wie ktoś coś więcej na ten temat? czy to już koniec 3 serii?(na TVN) :(
Mam nadzieję, że po prostu przesuną jego emisję na inny dzień. A jeśli nie, to straszne z nich chamy, bo na razie puszczono chyba tylko 8 odcinków :(
Sprawdziłam w dzisiejszym Tele Tygodniu no i rzeczywiście nie ma :(ani w niedzielę, ani w pn,wt, śr czy czwartek :(
własnie ;/ moze napiszemy e-maile lub jakąs petycje by niewprowadzali Kuby W. do tvn i pozwolili nam dalej sledzic losy naszego bohatera ;] .. ale tak serio trzeba by sie zapytac kogos kto tam pracuje kiedy pojawią sie odcinki w jakim dniu i godzinie?!
To już się robi wkurzające. Przecież przerwali też "Dowody zbrodni" i "Bez śladu". Jak jeszcze zniknie Monk to będzie znaczyło, że sobie totalnie olewają ludzi.
Napisałam do TVN - u w tej sprawie, i zostałma zignorowana :/ to na prawde chamstwo, nie mam nic do Kuby, ale iryruje mnie to, że przerywają wszystkie na prawde dobre seriale, a nowe odcinki puszczają w wakacje, kiedy siłą rzeczy wielu ludzi nie ma :/ Brak mi Monka i Dowodów.. grrrrr.....czy ktoś da nam, fanom, iskierkę nadziei?