Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 81 tys. ocen
7,4 10 1 80508
7,9 9 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

To juz nie ma w tvn?!

ocenił(a) serial na 10

No właśnie jak co poniedziałek o 23.10 czekałam na mój ulubiony serial a tu masz..nei ma go..I myślałam ze przesunęli go na inny dzień i się nawet ucieszylam bo pomyślałam ze tez na inną godzinę..No ale Wy mówicie ze go juz nie ma ?? Czyli ostatni odcinek to był z tym grubasem w więzieniu..że Monk poleciał szukać mordercy swojej żony?! tak?jak ktos moze nie ch odpowie..:) Pzdrawiam Kipunia:)

ocenił(a) serial na 10
Punia

Zgadza się:. "Ostatni odcinek to był z tym grubasem w więzieniu..że Monk poleciał szukać mordercy swojej żony."
No i Detektyw Monk przestał być emitowany w tvn!
Miejmy nadzieje że TVN wykupi prawa do trzeciego sezonu...

Punia

Monk jedzie do Nowego Jorku :)

Niech ktoś mi powie, czy odcinek w Meksyku był w drugiej serii?

ocenił(a) serial na 10
lukaszo85

Tak. Odcinek "Mr Monk goes to Mexico" pochodzi z serii drugiej)

ocenił(a) serial na 10
raf_6

Ponawiam pytanie o napisy!!
Jaśli ma ktoś napisy do jakich kolwiek odcinków to piszcie!!
Zwłaszcza z serii 2. i do 3 ostatnich odcinków z serii pierwszej
(mogą być po angielsku!)

ocenił(a) serial na 10
Punia

Słuchajcie dobra wiadomość dla sympatyków. Powtórki odcinków "Detektywa Monka" w TVN7 od 26 listopada! :) Ja na 100% będę oglądał. Zapraszam was przyokazji na forum www.detektywmonk.fora.pl Wszyscy mogą tworzyć to forum !

ocenił(a) serial na 10
Dociekliwy

Powtórki której serii,mam nadzieję,że obu:)))

ocenił(a) serial na 10
Dociekliwy

Dzięki za miłą wiadomość ze na tvn7 będzie leciał lub juz leci monk..Ja własnie w tej sprawie mam pytanie- w jakie dni i o której godzinie jeśli mozena wiedziec?:PP Czekam na odpowiedz:) Pozdrawiam Punia.Przy okazji zapraszam na moje forum:)

ocenił(a) serial na 10
Punia

Od 26 Listopada.
W Sobote po po 0.00(10 min ok).Spokojnie w niedzile powtórki o 22.15
;)

ocenił(a) serial na 10
Filowiec

Dzięki za informację..:)Napewno skorzystam:PP Raczej nie w sobotę ale w niedzielę będę oglądać:) Namawiam wszystkich bo to naprawdę suuper serial!!!:))