w następny wtorek TVN zamiast MONKA wyemituje Usta usta! To już mogli wcale nie zaczynać tego 7 sezonu, skoro teraz go przerywają.
TVN ma kupiony na pewno cały 7 sezon. Zawsze na wiosnę przerywane są wsyztskie zagraniczne seriale... 7 sezon powróci pewnie w czerwcu i puszczą po nim od razu 8. Tymczasem od poniedziałku do piątku o 13:55 wiosną TVN przypomni pierwsze 6 (a może 7?) sezonów.
ja nie wątpię że tvn ma zakupiony, tylko nie widzę sensu w przerywaniu sezonu (?!!). zresztą z serią 6 było podobnie tylko wtedy przerwali na 14 odcinku i dwa ostanie pościli dopiero niedawno. Mam nadzieje, że Monk powróci, wątpliwy jest jednak dla mnie czerwiec br., kto na wakacje puszcza coś nowego?! coś mi się wydaje, że Detektyw wróci w następnym roku. Może jestem zbyt sceptycznie nastawiona, ale nie wierzę, że od następnego tygodnia wyemitują aż 6 sezonów. Nie mniej jednak, chciałabym żebyś Morrganie miał racje.
Emisja 2 pierwszych sezonów jest już pewna. Programu na kwiecień TVN nie podał, więc co dalej nie wiadomo. Na wakacje TVN daje dużo seriali zagranicznych, także kontynuacja Monka jak najbardziej jest realna.
dzięki za info. czyli teraz będę oglądać pierwszy sezon na TVN, a trzeci na Universal.
Cóż, to żałosne z ich strony, ale trudno. Poczekam na lato. Natomiast szkoda, że zaledwie po 8 odcinkach (2 poprzedniego, 6 sezonu 7) przerwali....
Wysłałam wczoraj do nich maila,odpisali,że obecnie emituja pierwszy sezon,a co do pozostałych odcinków 7 sezonu,to nie mają jeszcze sprecyzowanych planów...
"sprecyzowanych planów" :(:(:(, tym bardziej nie rozumiem bo co coś zaczynać i nie kończyć.
Heh ja mam wszystkie odcinki na płytkach z neta i oglądam sobie ten świetny serial kiedy mi się podoba :)