Traylor Howard czy Bitty Schram?
ja wolę Taylor. właściwie zaczęłam oglądac ten serial tylko dla niej bo z początku mi się nie spodobał... nie wiem dlaczego... poprostu. a gdybym najpierw obejrzała jakis odcinek z panią Bitty to w ogóle bym do niego więcej nie powróciła. wyglądała jak stara pudernica... fe! Taylor ma śliczny usmiech i jest urocza. jest całkowitym zaprzeczeniem Bitty. podam linki żeby było łatwiej się wypowiadać:
http://www.filmweb.pl/Bitty,Schram,filmografia,Person,id=47332 [www.filmweb.pl/Bitty,Sc...] -Bitty
http://www.filmweb.pl/Person?id=7908 [www.filmweb.pl/Person?i...] -Taylor
Ja powiem tak. ogladam Monka od pierwszej sezonu i bylam przyzwyczajona do Bitty i lubilam ją, kiedy nadszedl 4 sezon stwierdzilam ze tylor nie pasuje do tej roli, wolalam Bitty, ale po paru odcinkach przyzwyczailam sie do Tylor i bardzo ja lubie i nie wyobrazam sobie Monka bez niej :D
pozdrawiam
Sharona oczywiście. Natalie jest jak Roger Moore, a Sharona jak Sean Connery ;). Sharona miała swój styl, a Natalie próbuje ją kopiować, a tak w ogóle wcale nie jest taka ładna.
ja Monka też oglądam od początku. i zawsze lubiłam Bitty, ponieważ grała super. a gdy zobaczyłam pierwszy odcinek z Traylor, to od razu uważałam, że jest jeszcze lepsza! jest po prostu boska w roli Natalie!! nie wyobrażam sobie Monka bez Niej!
Sharona come back!
Bitty była najlepsza, chociaż Taylor nieźle sobie radzi nie zastąpi Bitty.
Sharony nie ma, bo Bitty chce zdziałać coś na dużym ekranie...
a co do urody Traylor Howard (ktoś tu ten temat poruszył) to uważam że jest najpiękniejszą kobietą na świecie!!!!! ale to tylko MOJE zdanie!
Ta Natalie jest okropna! Sharona przynajmniej byla smieszna.... Monk z nia w polaczeniu to istna radocha dla mych oczu!:) wole stare odcinki...
a ja wolę nowe odcinki :) wg mnie Natalie też jest śmieszna :) ale tak ogólnie to uważam że jest bardziej dojrzałą postacią niż Sharona :) jak tak teraz patrzę to Monk bez niej byłby dla mnie niczym :)
Ja lubiłam Sharone ale jak pojawiła się Natalie to się do niej przyzwyczaiłam i ją lubię :) Uważam że jest fajna nawet zaczęłam oglądać inne filmy takie w których ona występuje :D
A w niedziele w TVN będzie ostatni odcinek 3 serii Monka :( Mogą niedługo dać 4! Chociaż ja już oglądałam i 5 ściągam z Internetu :D Już mogą zacząć kręcić 6!!
ja także chcę obejrzeć inne filmy z Nią ale nie wiem skąd je skombinować :P
o taaaak! mogliby dać kolejny sezon Monka! :) :)
PS skad ściągasz Monka????
Zdecydowanie Natalie!
Sharone oczywiscie na początku lubiłam i jak je wymienili nie mogłam sie przyzwyczaić do Natalie, ale teraz nie wyobrażam sobie serialu bez niej :) A jak oglądam sobe stare odcinki z poprzednich serii to Sharona mnie strasznie wkurza wrrr ;/ wredna jest ;/