PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80300
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Traylor Howard czy Bitty Schram?
ja wolę Taylor. właściwie zaczęłam oglądac ten serial tylko dla niej bo z początku mi się nie spodobał... nie wiem dlaczego... poprostu. a gdybym najpierw obejrzała jakis odcinek z panią Bitty to w ogóle bym do niego więcej nie powróciła. wyglądała jak stara pudernica... fe! Taylor ma śliczny usmiech i jest urocza. jest całkowitym zaprzeczeniem Bitty. podam linki żeby było łatwiej się wypowiadać:
http://www.filmweb.pl/Bitty,Schram,filmografia,Person,id=47332 [www.filmweb.pl/Bitty,Sc...] -Bitty

http://www.filmweb.pl/Person?id=7908 [www.filmweb.pl/Person?i...] -Taylor

juz_nikt

Ja powiem tak. ogladam Monka od pierwszej sezonu i bylam przyzwyczajona do Bitty i lubilam ją, kiedy nadszedl 4 sezon stwierdzilam ze tylor nie pasuje do tej roli, wolalam Bitty, ale po paru odcinkach przyzwyczailam sie do Tylor i bardzo ja lubie i nie wyobrazam sobie Monka bez niej :D
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Mona

Sharona oczywiście. Natalie jest jak Roger Moore, a Sharona jak Sean Connery ;). Sharona miała swój styl, a Natalie próbuje ją kopiować, a tak w ogóle wcale nie jest taka ładna.

Na pewno ładniejsza od Sharony...

Próbuje kopiować Sharone? Niby kiedy? Jakoś nie zauważyłam.

juz_nikt

ja Monka też oglądam od początku. i zawsze lubiłam Bitty, ponieważ grała super. a gdy zobaczyłam pierwszy odcinek z Traylor, to od razu uważałam, że jest jeszcze lepsza! jest po prostu boska w roli Natalie!! nie wyobrażam sobie Monka bez Niej!

ocenił(a) serial na 8
juz_nikt

Sharona come back!
Bitty była najlepsza, chociaż Taylor nieźle sobie radzi nie zastąpi Bitty.

Maja

według mnie już zastąpiła Bitty. ale to tylko MOJE zdanie.

Headey

Oddajcie Sharonę!!

juz_nikt

Dla mnie bez różnicy, obie bardzo fajne. Ale za to Natalie jest znacznie ładniejsza. =)

TroPtyN

Dlaczego nie ma Sharony??
Przyzwyczaiłam się do niej!!

Liriel_

Sharony nie ma, bo Bitty chce zdziałać coś na dużym ekranie...

a co do urody Traylor Howard (ktoś tu ten temat poruszył) to uważam że jest najpiękniejszą kobietą na świecie!!!!! ale to tylko MOJE zdanie!

ocenił(a) serial na 6
juz_nikt

Ta Natalie jest okropna! Sharona przynajmniej byla smieszna.... Monk z nia w polaczeniu to istna radocha dla mych oczu!:) wole stare odcinki...

Marvin

a ja wolę nowe odcinki :) wg mnie Natalie też jest śmieszna :) ale tak ogólnie to uważam że jest bardziej dojrzałą postacią niż Sharona :) jak tak teraz patrzę to Monk bez niej byłby dla mnie niczym :)

ocenił(a) serial na 10
Headey

Ja lubiłam Sharone ale jak pojawiła się Natalie to się do niej przyzwyczaiłam i ją lubię :) Uważam że jest fajna nawet zaczęłam oglądać inne filmy takie w których ona występuje :D
A w niedziele w TVN będzie ostatni odcinek 3 serii Monka :( Mogą niedługo dać 4! Chociaż ja już oglądałam i 5 ściągam z Internetu :D Już mogą zacząć kręcić 6!!

KasiaPL

ja także chcę obejrzeć inne filmy z Nią ale nie wiem skąd je skombinować :P

o taaaak! mogliby dać kolejny sezon Monka! :) :)

PS skad ściągasz Monka????

ocenił(a) serial na 10
Headey

Monka ściąga się z różnych torrentów, z www.mininova.org albo innych :D

KasiaPL

aaaaaha ;p dzięki ;p bo ja nigdzie znaleźć nie mogłam ;p

ocenił(a) serial na 9
juz_nikt

Zdecydowanie Natalie!
Sharone oczywiscie na początku lubiłam i jak je wymienili nie mogłam sie przyzwyczaić do Natalie, ale teraz nie wyobrażam sobie serialu bez niej :) A jak oglądam sobe stare odcinki z poprzednich serii to Sharona mnie strasznie wkurza wrrr ;/ wredna jest ;/

ocenił(a) serial na 10
__23__

Natalie :)). Na początku ciężko było mi się do niej przyzwyczaić, ale ogólnie jej postać jest ciekawsza, no i oczywiście ładniejsza :)).