bardzo proszę, czy mógłby ktoś podać tytuł albo krótkie streszczenie odcinka z 9 lipca, wtedy był finał MS dlatego Monka nie oglądałem, a w następnym tygodniu był odcinek nr 2 wiec nie mam pojecia jaki puścili w czasie finału, proszę o odpowiedź ;)
Kurcze ja też nie oglądałam ;) W końcu to były MŚ! ;)(: A za kim byłaś/łeś ? :D(:
ja byłem za Francją, a ten odcinek to juz wiem jak sie nazywał, Monk and the Godfather, ktory wedlug jedynej polskiej strony monk.abc.pl byl odcinkiem z dalszym numerem niz 2
ja byłem za Francją, a ten odcinek to juz wiem jak sie nazywał, Monk and the Godfather, ktory wedlug jedynej polskiej strony monk.abc.pl byl odcinkiem z dalszym numerem niz 2
Oto streszczenie:
W należącym do mafii salonie fryzjerskim dochodzi do strzelaniny. Salvatore Lucarelli, ojciec chrzestny kierujący mafią na Zachodnim Wybrzeżu prosi detektywa Monka o znalezienie sprawców napadu. Monk nie chce przyjąć zlecenia, ale w końcu zgadza się, namówiony przez FBI. Detektyw Monk znajduje świadka, który widział trzech mężczyzn wchodzących do salonu. Jeden z nich nosił charakterystyczną dla chińskiego gangu kurtkę. Detektyw Monk podąża tym tropem i umawia się na spotkanie z szefem chińskiej mafii. Przesłuchiwany Chińczyk twierdzi, że jego ludzie nie mieli nic wspólnego z napadem. Śledztwo się komplikuje. Monk wraca na miejsce strzelaniny, znów ogląda policyjne zdjęcia i wreszcie znajduje ważny ślad. Okazuje się, że dla zmylenia policji napastnicy celowo udawali członków gangu. Jeden z nich dzień przed napadem ukradł z mennicy kilka cennych monet. Ukrył je w automacie z gumą do żucia zainstalowanym u fryzjera. Nie wiedział, że salon fryzjerski należy do mafii, i że odzyskanie monet będzie wymagało użycia broni.
źródło: http://detektywmonk.blog.onet.pl/2,ID116260670,index.html [detektywmonk.blog.onet....]
Pozdrawiam.