PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476742}

Detektyw Murdoch

Murdoch Mysteries
2008 -
7,7 3,1 tys. ocen
7,7 10 1 3098
7,0 2 krytyków
Detektyw Murdoch
powrót do forum serialu Detektyw Murdoch

Szósty sezon

ocenił(a) serial na 10

I jak podobał się pierwszy odcinek szóstego sezonu?
Według mnie Murdoch Mysteries nie należy do seriali, które tracą poziom z czasem, dlatego też
nie bałem się o niego zbytnio. Ciekawy pomysł na scenariusz (pierwszy kontrolowany lot, mały
akcent braci Wright), jednakże męcząca stała się dla mnie postać Terrence Mayersa i Alana
Clegga (ach Ci agenci). Jeśli zaś chodzi o relacje pomiędzy Williamem i Julią (sprawy rozwodu
z Darcym i plany wspólnego małżeństwa), to uważam, że przedstawione zostały jakoś tak
płytko - kilka scen odkrywających sytuację, kilka pocałunków bez większych zażyłości. Trochę
słabo to wyszło. I tak w chwili obecnej ciekawi mnie bardziej para George-Dr. Grace :)
Tak czy siak odcinek bardzo dobry!
Tylko czekać na napisy do s06e02 :)

MulderX

A czy napisy są tylko wgrane do odcinka, czy też można je gdzieś indziej dostać? Z góry dziękuję za odpowiedz :)

ocenił(a) serial na 10
cyrtad7

Można dorwać również osobne napisy (sam nie lubię tych wgranych).
Na "gryzoniu" cat84 należy wejść w seriale>detektyw murdoch>sezon 6>napisy :)

ocenił(a) serial na 9
MulderX

a nie wiecie kiedy do następnych odcinków będą napisy albo gdzie je można znaleźć ? :) chodzi mi o 3 odcinek i dalej bo cat84 i morrrgany jest cisza w tej sprawie od ponad tygodnia.

ocenił(a) serial na 10
asclifford7

Pisałem do Kasi (cat84) w sprawie napisów :) Starała się zrobić je na niedzielę, ale nie wyszło (nie tylko napisami do seriali człowiek żyje :) ). Z tego co pisała powinno udać się jej dokończyć je dzisiaj (środa). Cierpliwości :)

ocenił(a) serial na 9
MulderX

super :) wiem wiem :D ale kiedy jakiś serial jest super strasznie ciężko jest cierpliwie czekać :D.dziękuję za informację :).

ocenił(a) serial na 8
asclifford7

napisy są zakończone:) teraz pracuję nad synchro, także cierpliwości :D

simene

Wiadomo coś o napisach do 4 odc???

ocenił(a) serial na 8
sidor91

ukończone, wstawione dziś:)

ocenił(a) serial na 10
simene

nie wiem czemu ale VI sezon jest wyraznie gorszy od reszty.
Romans Murdocha i Julii i przedwszystkim sama postac Juli Ogden zaczyna mnie i zone denerwowac .Sama Julia p.... bez sensu , na gwałt probuje zrobic z siebie kobiete wyzwolna :))MIna Craptree na widok golej dr.Ogden bezcenna.Mina mojej zony tez :))

Bratis

Wiadomo coś o napisach do 8. odcinka?

Bratis

Masz rację, sezon 6 jest o wiele gorszy od pozostałych części. Strasznie drętwe dialogi i te umizgi trzydziestokilkulatków niczym dzieciaków z podstawówki. Cały związek trąci sztucznością na kilometr, a przecież to już baaardzo dorosli ludzie. Jedynie inspektor Blackenreid i posterunkowy Crabtrie, to postacie z krwi i kości. Szkoda.

użytkownik usunięty
bemol33

kij tam z tym związkiem. Fajny motyw z tymi 'nowinkami technicznymi' w 6 sezonie, np: wyrywacz metalu. itd i z autentycznymi postaciami, w sumie to już było we wcześniejszych sezonach. A tak ogólnie to nie wie ktoś gdzie znajdę napisy do 6x12 i 13 ?

ocenił(a) serial na 8

napisy do odcinka 12 właśnie skończyłam, 13 dodam w niedzielę prawdopodobnie:) u cat84

użytkownik usunięty
simene

o elegancko od ciebie z konta mam odcinki ;]