uwaga! kolejna teoria!
http://imgur.com/g9Mem06
Korzystając z okazji, bawi mnie wymyślanie teorii na temat zdrady Maggie. Ja rozumiem, facet zdradza to ok, nie ma
problemu. Kobieta zdradza? Ma tajny plan i jest głową spisku! Rotfl :)
Zdrada Maggie miała za zadanie zranić męża i tyle. Nie ma sensu dorabiać do tego ideologii :)
Pozdrawiam!
Właśnie widzę jak upadają kolejne "błyskotliwe" teorie (np. że Kaznodzieja, bo był w żółtej koszuli i miał fryzurę na "Króla" Elvisa).
Od początku wiedziałam, że ma to jakiś związek z klanem Tuttle i raczej się nie zawiodę :)
No właśnie to jest najlepsze, że Kaznodzieja był jednym z głównym podejrzanych jeśli chodziło o Yellow Kinga, wiele szczegółów na to wskazywało, podobnie jest z Tuttlem, więc może się okazać że on również nic ze sprawą nie ma wspólnego. Może chodzi o to, że twórcy bawią się z nami, wprowadzają multum dwuznacznych szczegółów i odniesień a tak naprawdę jak to Marty (2!!) razy powiedział że rozwiązanie mamy tuż pod nosem :) Oczywiście wykluczam Maggie haha
Żeby uściślić: za najbardziej podejrzanego miałam Edwina Tuttle, czyli Gubernatora. Ale nie wydaje mi się teraz, żeby to on był "Gigantem", "wysokim Nieznajomym z poparzoną twarzą", czy "Królem w Żółci".
Myślę, że ten ktoś jeszcze nie pojawił się w serialu.
Oczywiście, że w żartobliwym sensie ;) Nie sądzę, żeby te trzy filmy były połączone metawątkiem :)