PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162859
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

uwaga! kolejna teoria!

http://imgur.com/g9Mem06

Korzystając z okazji, bawi mnie wymyślanie teorii na temat zdrady Maggie. Ja rozumiem, facet zdradza to ok, nie ma
problemu. Kobieta zdradza? Ma tajny plan i jest głową spisku! Rotfl :)
Zdrada Maggie miała za zadanie zranić męża i tyle. Nie ma sensu dorabiać do tego ideologii :)

Pozdrawiam!

baba_zy_wsi

ja się dziwię, że jeszcze nie powstała teoria o tym, że to córka Martina jest Żółtym Królem :D

ocenił(a) serial na 10
tsgna

Właśnie widzę jak upadają kolejne "błyskotliwe" teorie (np. że Kaznodzieja, bo był w żółtej koszuli i miał fryzurę na "Króla" Elvisa).
Od początku wiedziałam, że ma to jakiś związek z klanem Tuttle i raczej się nie zawiodę :)

ocenił(a) serial na 10
baba_zy_wsi

No właśnie to jest najlepsze, że Kaznodzieja był jednym z głównym podejrzanych jeśli chodziło o Yellow Kinga, wiele szczegółów na to wskazywało, podobnie jest z Tuttlem, więc może się okazać że on również nic ze sprawą nie ma wspólnego. Może chodzi o to, że twórcy bawią się z nami, wprowadzają multum dwuznacznych szczegółów i odniesień a tak naprawdę jak to Marty (2!!) razy powiedział że rozwiązanie mamy tuż pod nosem :) Oczywiście wykluczam Maggie haha

ocenił(a) serial na 10
Qloset

Żeby uściślić: za najbardziej podejrzanego miałam Edwina Tuttle, czyli Gubernatora. Ale nie wydaje mi się teraz, żeby to on był "Gigantem", "wysokim Nieznajomym z poparzoną twarzą", czy "Królem w Żółci".

Myślę, że ten ktoś jeszcze nie pojawił się w serialu.

ocenił(a) serial na 10
baba_zy_wsi

uwaga, kolejna teoria? w żartobliwym sensie, tak? :D

ocenił(a) serial na 10
Qloset

Oczywiście, że w żartobliwym sensie ;) Nie sądzę, żeby te trzy filmy były połączone metawątkiem :)

ocenił(a) serial na 10
baba_zy_wsi

Jedyna teoria, która ma jakiś sens :D