PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=364387}

Determinator

2007 - 2008
4,9 1,2 tys. ocen
4,9 10 1 1218
Determinator
powrót do forum serialu Determinator

A wiecie ze ma tu grac Julka Wroblewska co o tym sadzicie ?

Emilia_1995

A co mamy sądzić, przepraszam? Wiemy też, że ma grać Tomasz Dedek, Marek Frąckowiak i Jan Jankowski, ale nikt z tego powodu nie sra po gaciach! Jaki sens ma to pytanie?

Kretynizm. Zwykły, ludzki, szary kretynizm. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Yona

Uwielbiam netowych napinaczy płci "pięknej". Niestety ludzie, którzy naprawdę potrafią tylko lizać dupe innym w prawdziwym życiu, wyżyć się mogą jedynie w internecie...

Rozumiem, że to aluzja do mnie. Tylko że nie znasz mnie, skarbie, osobiście, więc mnie nie oceniaj. Nie masz ani prawa, ani podstaw. Zapewniam Cię, że na żywo jestem taka sama jak przez internet.

użytkownik usunięty
Yona

To się "wypacaj" na żywo, a nie na biednych ludziach w internecie...

ocenił(a) serial na 3
Yona

On ma cię nie oceniać, ale ty możesz oceniać autora tematu? Spox.
A tak w ogóle, też nie rozumiem tematu.

Zygfryd666

Ależ ja nikogo nie oceniam. Stwierdzam tylko że temat jest kretyński :) Pozdrawiam.

Emilia_1995

A kto to w ogóle jest żeby się podniecać że będzie grała ?
Jakiś Al Pacino czy co ? Wielka gwiazda zaszczyciła serial - noż kurvva - jest tylu lepszych i znanych aktorów w tym filmie a ta sie jara jakąś Julką.

sprawdziłem kto to: to ten paskudny bachor - mam nadzieję że to jedyny minus tego serialu.

Emilia_1995

Ta Julia to nieporozumienie nie rozumiem jak ta dziewczynka stała się taka zarozumiała. Nie mówiąc już o dennej grze aktorskiej! I nie mówcie, że za dużo wymagam od dziecka, bo zgadzam się dużo wymagam od dziecka. Są dzieci które grają dużo lepiej od nie jednego aktora!

ankulinio

A Dakota Fanning zjada dupą na śniadanie 90% dorosłych aktorów.

Jordan66

To jest to właśnie! Nic dodać nic ująć.