Czyli rzeczywiście będzie to tylko flashback Dextera przed Resurrection! Ktoś go uratował, pytanie kto, co, jak, obyśmy w końcu zobaczyli Batistę, pytanie czy on może nie jest jakoś w to zamieszany... Jako wieloletni fan Dextera jaram się!
Chyba jednak nie. Choć też wolałbym kontynuację niż serial o młodości Dextera. W Resurrection też raczej nie liczę na kontynuację...
Miałem na myśli, że kontynuację raczej dostaniemy, bo ktoś bierze Dextera do szpitala, a on w tym czasie (Dexter: Original Sin) przypomina sobie dzieciństwo. Serial pewnie skończy się tak, że Dexter się budzi i ucieka ze szpitala.
No umówmy się – kto nie chce, żeby Dexter zmartwychwstał? :) Tylko obawiam się, że te sceny to tylko chwyt marketingowy i będą jakoś wplecione w fabułę prequela, jak ludzie podejrzewają. Bo twórcy jasno mówili po "New Blood", że Dexter is dead. Może zmienili zdanie!
Polska premiera później niż świat ale ch o m I k u j napewno nie zawiedzie i 13 grudnia odpalam pierwszy odcinek
Tak jak mówisz, ciężko powiedzieć, co oni tam planują xD Michael C. Hall w jednym wywiadzie jakoby zanegował, że Dexter jest martwy, ale kto wie, jak to będzie. No i po co by C.Hall miał wracać jako Dexter w Resurrection, skoro ma nie być kontynuacji :D Tu ten wywiad: https://www.youtube.com/watch?v=36-9ep1dABQ
To zmienia postać rzeczy, bo mi umknęło, że powstaje też "Resurrection". News podali latem, a latem to wiadomo. No w takim razie Dexter chyba wróci i to zmartwychwstanie będzie prawdziwe. I dobrze, nie byłem zadowolony, że go uśmiercono.
Dokładnie :D Ja też nie, zresztą kto był xD mają potencjał na konkret seriali, a New Blood faktycznie zakończyło się tak pospiesznie i nielogicznie, że warto to kontynuować
https://youtube.com/shorts/d8SyQOxvzQM?si=BMvRKp5kfTsV5CM6 tutaj macie ten moment ogłoszenia powrotu Dextera.
Wróci na pewno. Przecież bylo wiele konferencji prasowych na których oficjalnie to potwierdzono. Ma być także powrót Batisty :)
Nigdy nic nie wiadomo na pewno. Michael C. Hall mówi, że Dexter jest w miejscu, w którym jest zimno... Chodzi o to, że jest na granicy życia i śmierci w "Original Sin", czy może tak samo będzie w "Resurrection", gdzie pokażą nam wała i powiedzą: "Guzik! Dexter nie żyje i jest w piekle""!
Jeśli tak zrobią faktycznie, to będzie to mocno naciągane. Ale w sumie to bohater Prison Break zmartwychwstał, to czemu nie może Dexter.