Genialnie się to oglądało, wspaniała dynamika odcinka, Michael C. Hall gra wybitnie, nie spodziewałem się, że ressurection będzie tak dobre, a pierwsze 4 odcinki(z najnowszym na czele) to absolutny top.
Masz 3 opcje.
1. Zagraniczne serwisy po ang (płatne)
2. Poczekanie ~1,5 miesiąca na polską premierę w serwisach :D ...
3. Uśmiechnąć się do starych sposobów+polskie napisy
pozostawiam Ci do wyboru :D
p.s
jest 5 odcinków
Jest dostępny z polskimi napisami już na stronie ekinomyslniktvkropkapl oczywiście zamień słowa na znaki intrrpunkcyjne;). Miłego oglądania. Jak odpalisz tam playera jakiego sobie wybierzesz to pamiętaj, że z 7 razy wyskoczą ci reklamy, które należy kasować i potem spokojnie oglądasz.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! Jako Stary fan Dexa, Resurrection to jest mega gratka. Genialnia obsada, mistrzostwo odegrane wiele roli. Podobały mi się 2 ostatnie sezony, cold blood i prequel mimo wielu skrzywdzonych fanów zakończeniami.
Jednak ten sezon przebija wszelkie oczekiwania i jest znacząco lepszy od 2 poprzednich. 7odc za mną.
Krysten Ritter uwiodła i złamała serce bardzo szybko, Uma Thurman idealnie pasuje do roli i fajny dialog w 7odc nawiązujący do Kill Billa ;) Batista i jego obsesyjna wnikliwość której nic nie zatrzyma, można by gadać i gadać. Jeżeli częściowo to okulary nostalgii to mam to w dupie, świetnie się bawię.
Zgadzam się, jestem po prostu zachwycony! Byłem wielkim fanem starej serii i oglądając ten sezon czuję się 15 lat młodszy i za to muszę twórcom podziękować. Znowu ciarki i ten niesamowity klimat
Nie wiem co wy widzicie w tym sezonie i az na 9 oceniacie dla mnie jest przecietnie co bajwyzej na 6/10 daleko do poziomu najlepszych sezonow.Raz tylko tworcy zaskoczyli odnosnie tych bliźniaków.
Tutaj chodzi rozniez o przywiązanie do postaci dextera, :) przypomniały mi się wszystkie sezony które uważam na super, według mnie ten serial też jest wybitny ale to dlatego że bardzo lubię te wszystkie postacie :)
niestety dexter od 5 sezonu to już tylko manifestacja ideologiczna. widzę że w tym sezonie chcą przejść samych siebie. najpierw dostajemy zupełnie zbędą scenę w windzie gdzie harison wiezie dwóch ciepłych. po co ta scena? dla filmu nie ma żadnego znaczenia. ale wiadomo. odhaczono. następnie kolejna obrzydliwa rasistowska scenka. pielęgniarka mówi do dextera że statystycznie najwięcej seryjnych morderców to biali. szkoda że nie dodała że 40% więźniów to dorośli czarni którzy stanowią 4% społeczeństwa usa. następnie przechodzimy do wisienki na torcie. białego rasisty pastwiącego się nad biednym czarnym z rodziną któremu łezka leci ze wzruszenia. i to wszystko gdy w świecie realnym czarny dopiero co zadźgał niewinną dziewczynę z ukrainy w metrze za to że była biała a lewak należący do antify zamordował republikanina. po tym morderstwie lewaki którzy są przeciwko karze śmierci nawet dla wielokrotnych morderców i gwałcicieli dzieci"bo nikt nie zasługuje na śmierć" gromko śpiewają że ten gość akurat zasługiwał bo miał inne poglądy niż oni. obejrzałem pierwszy odcinek tego komunistycznego manifestu i zakończyłem subskrypcję sky.
Ktoś tu jest zdrowo przesiąknięty6 wojna ideologiczną.
Cały sezon póki co na plus. Manifestacja? Chyba oglądasz inny serial, albo nie widziałeś sterty innych, które są tym faktycznie przesiąknięte. Dexterowi na szczęście do tego daleko. Scenka w windzie? Zupełnie bez znaczenia, przeciętny widz nawet nie zauważy, a tym badziej zapamięta. Manifestacją byłoby gdyby Harrison okazał sie ciepły, bądź Dexter szukał nowych przygód.
Statystyka przytoczona przez pielęgniarkę? Ależ to prawda! i jest to na plus. Serial opowiada o seryjnych mordercach, a nie o przeciętnych ćpunach czy gwałcicielach rodem z Harlemu.
I co kogo obchodzi rzeczywistość, gdy mowa o fikcyjnym serialu?
no nie widziałem bo nie oglądam syfu. to tak jakbym żył w latach 40 w niemczech czy rosji i czytał ich propagandówki. a więc tak. tylko w 1 odcinku mieliśmy nie wiadomo w jakim celu scenkę z dwoma ciepłymi w windzie. po co ta scenka? taka sama była w poprzednim sezonie. dosłownie 5 min pierwszego odcinka a tam od razu na twarz dwóch ciepłych o adopcji dziecka...zupełnie bez kontekstu. później mamy taką propagandową sekwencję o tym, że wśród seryjnych morderców jest najwięcej białych. wow wow. może porozmawiajmy o tym że 40% więziniów to są czarni którzy stanowią 4% społeczeńśtwa. no i najlepsze. ta łzawa obrzydliwie przerysowana scenka z tym czarnym któremu łezka leci i ma cudowne dzieci o których opowiada w taki uroczy sposób. i ten biały faszysta. taki bezwzględny sadysta. gdybyś nie zrozumiał to kilka razy mówi jak to źle jest z czarnymi. jest to chyba najbardziej obrzydliwa propagandowa rasistowska scenka jaką widziałem. a dokładnie w tym samym czasie rzeczywistość wygląda tak że czarny recydywista morduje w metrze zupełnie przypadkową dziewczynę właśnie dźgając ją w szyję tylko dlatego że jest białą dziewczyną. ludzie już mają beke na x z tego jak te wszystkie netflixy i podobnie piorą ludziom mózgi. kończy się ten śmietnik i propaganda. ludzie przejrzeli na oczy.
Skoro ty dałeś 'temu badziewiu' 1, to ciekawe ile dałbyś Wiedźminowi (czy to Netflixowemu, czy polskiemu), Modzie na Sukces, Katarzynie Wielkiej, Ranczu czy innemu Zbuntowanemu Aniołowi.
Jesteś po prostu przesiąknięty propagandą, tylko skierowaną w drugą stronę.
nie oglądałem mody na sukces i wiedźmina. to tak jakbym zjadł zepsute ciastko i dał temu ciastku opinie 1 a ty byś mi powiedział ze 1 jest nieadekwatna bo nie jadłem w życiu gówna. kiepski argument. ja nie jestem przesiąknięty propagandą w żadną stronę, po prostu nie lubię gdy ktoś mi pierze mózg marksistowskimi bredniami. lewica to najbardziej zbrodnicza i agresywna ideologia. tylko stalin i mao wymordowali w sumie 100 mln ludzi. ten serial to obrzydliwa marksistowska propaganda. dlatego tego gówna nie oglądam i daję taką a nie inna opinię. póki jeszcze w Polsce nie idzie się za to siedzieć. w uk np. już mógłbym być w więzieniu. tam także rządzi lewak który nie toleruje opinii innych niż lewicowe. stalin i mao też tak mieli, co kosztowało życie 100 mln ludzi