Dexter: Zmartwychwstanie: Sezon 1 Dexter: Zmartwychwstanie sezon 1, odcinek 8

Dexter: Zmartwychwstanie | Pokój, w którym się zabija

The Kill Room Where It Happens 45m
8,4 448  ocen
8,4 10 1 448
Dexter: Zmartwychwstanie
powrót do forum s1e8

Oj Dexter

ocenił(a) serial na 9

Tracisz grunt pod nogami... Ostatni raz tak się zaskoczyć jak teraz Praterowi dał Trójkowemu i pamiętamy jak to się skończyło. A tu jeszcze Batista się gdzieś czai :/ Oby tym razem Pan Morgan sprawniej ogarnął sytuację. Aaaaah kolejny tydzień czekania zaraz rozwalę chyba monitor. Tak swoją drogą to jak Batista sam się pogrążył było świetne, jak wasze odczucia ?

ocenił(a) serial na 5
Chess4

Ja dalej nie mogę uwierzyć, że Pratter ani blondi nie odkryli prawdziwej tożsamości Dexa. Jak dobrze pamiętam w 6 sezonie był ten dziadek od zębów który rozkminił Dexa w pare minut. Tutaj mamy gościa który ma obsesję na punkcie seryjnych, i nie potrafi skojarzyć twarzy ze sprawy Trojkowego....

ocenił(a) serial na 9
mr_sv

Rozkminił robiąc research 2 lata po fakcie, sprawa Trójkowego ma lata cieżko żeby Prater pamiętał dokładnie męża ostatniej z wielu ofiar i zdołał go poznać w dodatku starszego o prawie 20 lat, czepiasz się kolego trochę na siłę ;) zamiast się cieszyć ,że w końcu dostaliśmy dobrą kontynuacje która trzyma się kupy, w przeciwieństwie do tego co dostaliśmy do ,,New Blood" czy ósmego sezonu :) Mi tam się wszystko spina póki co w logiczną całość modle się tylko żeby tego nie spieprzyli ostatnimi odcinkami :)

Chess4

W serialu parter wspomniał że chował się w rodzinach zastępczych, wspomniał w jednym odcinku zabójcę z chłodni. Więc może być jakiś wątek że kiedyś go spotkał

ocenił(a) serial na 5
Chess4

Dexter aż tak się nie zmienił od czasów Miami. Pamiętaj, że Pratter ma bzika na punkcie seryjnych, podobnie musiał interesować się BHB tam też przewijał się Dex. Poza tym sam odnajdywał tych których zapraszał do swojego małego klubu, a więc miał środki i robił research aby odkryć ich tożsamość. Nie wykluczone, że weszyl też wokół BHB... Jak dla mnie scenarzysci tutaj trochę poszli na łatwiznę.

ocenił(a) serial na 5
Chess4

Przecież to jeden z najsłabszych sezonów Dextara, co Ty człowieku bredzisz. Dexter zawsze był na bakier z realizmem, ale teraz to już cyrk. Klub nieuchwytnych seryjniakow, gdzie każdy daje się ograc jak dziecko. Ja to czekam aż mu odetną głowę, a w następnym odninku przyszyją, bo do tego to zmierza. Już sam motyw że zmatwychstaniem dyskredytuje tego gniota. A najlepsze co się temu uniwersum przytrafiło od 4 serii, a więc Orginal sin został skasowany. Już pomijam motyw że nie mogą zidentyfikować Reda tylko dlatego że nie mial zdjęcia na firmowej stronie. Jakby Uma, która bez problemu znalazła jego mieszkanie, wbiła maczugę w głowę innego seryjniaka, nagle stała się kretynka, i nie może wpaść na pomysł że wystarczy jego zdjęcie pokazać byłym współpracownikom. Bajka na resorach.

ocenił(a) serial na 9
patryk0146

To że ja mam inne zdanie niż ty nie znaczy , że bredzę wypraszamy sobie. Takie słabe a 6/10 dałeś ?? I obejrzałeś już 8 odcinków ?? Po co ?? Co ty bierzesz człowieku ? ;)

ocenił(a) serial na 5
Chess4

Jak coś zaczynam oglądać to kończę, proste. Ocena z sentymentu. Jakby to był nowy serial to maks 3.

patryk0146

no cóż, straszny widocznie znawca i niedoceniony kinoman jesteś. Jak widać to nie dla Ciebie jest ten sezon, ponad 1 tys. ludzi daje średnio ocenę 8+, czyli sezon bardzo się podoba.

ocenił(a) serial na 9
gremi

co prawda to prawda

ocenił(a) serial na 5
gremi

To są kupione opinie durniu.

patryk0146

aha, to ile Ci zapłacili za Twoją opinię, geniuszu?

ocenił(a) serial na 5
gremi

pińć zotych