PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204302
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Twórcy chyba celowo skierowali finał w stronę totalnej, monstrualnej katastrofy, by nikomu do głowy nie przyszło by za tym serialem jeszcze kiedykolwiek tęsknić.

per333

Z końcówki śmiałem się jak z najlepszych skeczy Monty Pythona. Dexa wyłowili drwale i został jednym z nich.

ocenił(a) serial na 10
per333

Ja będę tęsknić,a jak Ty nie masz nic ciekawego do napisania,to się nie udzielaj

per333

Prawdę mówiąc to finał nie wywołał u mnie specjalnie negatywnych emocji. Ten sezon od początku był tak żenujący że po ostatnim odcinku nie spodziewałem się niczego wielkiego. I tak też się stało, gówno na poziomie reszty sezonu.

Jest to najgorszy finałowy sezon w historii TV. Pobił nawet "Prison Break" i "LOST".

ocenił(a) serial na 4
per333

ahahaha aż brak mi słów na to zakonczenie. brzydki gruby ginger z brodą

ocenił(a) serial na 8
per333

Nie macie na co narzekać lepiej tak niż jeszcze gorzej zrobić jak w Lost heehe bo by było żenujące .

ocenił(a) serial na 4
FanHouse

najlepiej to wiedzieć, kiedy skończyć serial. losty powinny się po 4 sezonach skonczyc, a dexter przed pojawieniem się hanny. wtedy nie byłoby problemów z żałosnymi zakończeniami

ocenił(a) serial na 6
Anka_50

Zartobliwie mowiac tam mogl byc jakis sabotaz. Przecietne 10-letnie dziecko wymysliloby lepszy i bardziej sensowny final. Nie da sie racjonalnie wytlumaczyc tak koszmarnie beznadziejnego zakonczenia.

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Nie ma to jak ściągnąć pomysł na koniec z ostatniego batmana i dr house.