Twórcy chyba celowo skierowali finał w stronę totalnej, monstrualnej katastrofy, by nikomu do głowy nie przyszło by za tym serialem jeszcze kiedykolwiek tęsknić.
Z końcówki śmiałem się jak z najlepszych skeczy Monty Pythona. Dexa wyłowili drwale i został jednym z nich.
Ja będę tęsknić,a jak Ty nie masz nic ciekawego do napisania,to się nie udzielaj
Prawdę mówiąc to finał nie wywołał u mnie specjalnie negatywnych emocji. Ten sezon od początku był tak żenujący że po ostatnim odcinku nie spodziewałem się niczego wielkiego. I tak też się stało, gówno na poziomie reszty sezonu.
Jest to najgorszy finałowy sezon w historii TV. Pobił nawet "Prison Break" i "LOST".
Nie macie na co narzekać lepiej tak niż jeszcze gorzej zrobić jak w Lost heehe bo by było żenujące .
najlepiej to wiedzieć, kiedy skończyć serial. losty powinny się po 4 sezonach skonczyc, a dexter przed pojawieniem się hanny. wtedy nie byłoby problemów z żałosnymi zakończeniami
Zartobliwie mowiac tam mogl byc jakis sabotaz. Przecietne 10-letnie dziecko wymysliloby lepszy i bardziej sensowny final. Nie da sie racjonalnie wytlumaczyc tak koszmarnie beznadziejnego zakonczenia.