Dlaczego każdy tak narzeka na sezon 3 ? Jest wyśmienity, a to, że nie znajduję się w nim aż tak ogromnej liczby akcji, jak to bywało w sezonach które wymieniłeś nie znaczy, że nie jest bardzo dobry, wręcz przeciwnie, jest odskocznią od pozostałych.
no fakt, że sezon 3 jest odskocznią, lecz cała ta przemiana Prado w morderce itp. jakoś mnie nie przekonuje. Jednak w porównaniu do sezonu 5(masa niedoróbek) to sezon 3 jest o niebo lepszy, oby w 6 sezonie się postarali i było coś na miarę 4 i postaci Trójkowego.
hmm... przy ocenie serialu wahałem się nad 9 jednak sezony 1,2 i 4 przechyliły szalę na dziesiątkę. Pewnie, gdyby skończyli serial na 4 sezonie byłby to jeden z najlepszych seriali w historii, jednak stacje telewizyjne mają to do siebie że nie wiedzą kiedy skończyć produkcję świetnego serialu.
Dokładnie. Te sezony są naj-naj-naj lepsze. W prostych słowach - PPPowalają. John Lithow którego kocham, doskonale utworzył duet z Dexterkiem. scena w której John wchodzi do miejsca pracy Dexa i widzi się z nim twarzą w twarz, jest po prostu miażdząca.! AAAaaa! :p
Ode mnie 9 - nie da się przebić Archiwum X ;p
a to mnie akurat zdziwiło bo tak jak Big Grove uważam że 3 sezon był najlepszy;)
Ja też uważam że sezon 3 jest fajny. Może nie najlepszy bo jeszcze nie obejrzałam sezonu 4 i 5 więc nie wiem. Sezon 2 był nudny - denerwowała mnie Lila ;/.
4 sezon jest najlepszy ze wszystkich, oczywiście według mnie. W kolejności od najlepszego do najgorszego: 4, 1, 2, 3, 5.
Jedna myśl mi się ostatnio nasunęła, że Dexter, co sezon poznaje jakiegoś świra którego szkoli/walczy z nim/puka. Mam nadzieje, że teraz w 6 sezonie zmienią ten sposób prowadzenia fabuły, nie żebym na niego narzekał, ale czas już na wprowadzenie czegoś nowego. Niech podejdą do sprawy od innej strony bo inaczej to będzie nadal ten sam Dexter którego oglądaliśmy w pięciu poprzednich sezonach - pewnie nadal będziemy oglądać, ale ja bynajmniej nie chciałbym się zrazić do tego serialu bo jest świetny.
PS. 6 sezon powinien być ostatnim (bo co piękne w końcu musi się skończyć)