PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

martwi mnie, ze 3 seria nie bedzie juz tak swietna z powodu straty jednego funkcjonariusza;) aczkolwiek mam cicha nadzieje, ze moje przypuszczenia okaza sie bledne, moglbym smialo powiedziec ( ale nie wiem czy wypada:D;D ) iz 2 sezon byl nawet lepszy od pierwszego, moze dlatego, poniewaz teraz dopiero dostrzeglem kazda postac z osobna i przeanalizowalem ja doglebie, co dalo mi mozliwosc ocenienia wszystkiego przez pryzmat wlasnie tych postaci, a nie samego dextera, wczesniej nie zauwazalame tak bardzo pikantnych zarcikow masuki i wulgaryzmow deb itp :):)

ocenił(a) serial na 10
WilliamCrazy1

Eh, ja kończę... 8 odcinek II serii ;)
Kocham ten serial. Ale właśnie w tym II sezonie nie podoba mi się Lila. Ale bardzo polubiłam Deb, macie rację- Z NAPISAMI JEST O WIELE LEPIEJ ;) Np. jak zobaczyła tą Lilę w mieszkaniu- "A ty k*rwa kto?!".
A jeżeli chodzi o lektor, co był na TVNie, to nie rozumiem, dlaczego jest taki kiepski. Bo przecież jest z 'czerwoną kropeczką', w nocy, a "What the f*ck" tłumaczą na "o co chodzi" xD. Ta scena z Lilą przy lodówce na TVNie brzmiała pewnie "kim jesteś".
:D

WilliamCrazy1

3 seria należy do miguela prado wspaniale zagrany cwany lis GODNY PRZECIWNIK DEXTERA

ocenił(a) serial na 10
WilliamCrazy1

Przed chwilą skończyłam oglądać ostatni odcinek II serii. Wiem, że się powtarzam, ale KOCHAM DEXTERA ;)

ocenił(a) serial na 10
dosia95

ogladajac 3 serie miom zdaniem sie nie rozczarujesz,chociaz wiele osob mowi ze 3 jest najgorsza.wg mnie tez jest wciagajaca,a koncowka 3 serii jest wiec wspaniala

ocenił(a) serial na 9
linkin14

Mam takie samo zdanie jak poprzednik. Trzecia seria moze jest najslabsza ze wszystkich ale mimo to i tak bardzo mi sie podobala. Bardzo ciekawy jest watek Miguela Prado a 4 ostatnie odcinki sa naprawde swietne. Polecam obejrzenie ;)

ocenił(a) serial na 8
Dexter_2465

Wątek Miguela Prado był genialny, więc absolutnie zgadzam się z przedmówcą, że 3 sezon był równie doskonały co pozostałe. Fakt, że było trochę więcej... "gadania" niż w 2 i 1 sezonie, ale nie wyszło to na gorsze.

BTW, mi zostały 3 odcinki z 4 sezonu. "To jest ta noc" - spędzę ją z Dexterem ;)

ocenił(a) serial na 10
WilliamCrazy1

ogladam 3 sezon, niestety tak jak przewidywalem niespelnia moich oczekiwan, co sie ze wszystkim stalo, gdziez sie podzial swietny masuka, angela prawie w ogole nie widac, debra zrobila sie nijaka porownujac do wczesniejszych czesci, a co najgorsze dexter sie lamie i wprowadza kogos do swojej charytatywnej dzialanosci:D;D i ujawnia zasady kodeksu no nie!! tego juz za wiele, a jesli chodzi o prado, coz gosc mnie denerwuje:D zobaczymy co bedzie na koniec

ocenił(a) serial na 9
WilliamCrazy1

porzekaj na czwartą serie a John Lithgow sprawi, że się nie zawiedziesz;)

ocenił(a) serial na 9
Max

Oj tak. Lithgow wymiata w 4 serii. Prado przy nim to pikuś z piaskownicy.
No i Złoty Glob dla niego za Dextera o czymś świadczy przecież...