martwi mnie, ze 3 seria nie bedzie juz tak swietna z powodu straty jednego funkcjonariusza;) aczkolwiek mam cicha nadzieje, ze moje przypuszczenia okaza sie bledne, moglbym smialo powiedziec ( ale nie wiem czy wypada:D;D ) iz 2 sezon byl nawet lepszy od pierwszego, moze dlatego, poniewaz teraz dopiero dostrzeglem kazda postac z osobna i przeanalizowalem ja doglebie, co dalo mi mozliwosc ocenienia wszystkiego przez pryzmat wlasnie tych postaci, a nie samego dextera, wczesniej nie zauwazalame tak bardzo pikantnych zarcikow masuki i wulgaryzmow deb itp :):)
Eh, ja kończę... 8 odcinek II serii ;)
Kocham ten serial. Ale właśnie w tym II sezonie nie podoba mi się Lila. Ale bardzo polubiłam Deb, macie rację- Z NAPISAMI JEST O WIELE LEPIEJ ;) Np. jak zobaczyła tą Lilę w mieszkaniu- "A ty k*rwa kto?!".
A jeżeli chodzi o lektor, co był na TVNie, to nie rozumiem, dlaczego jest taki kiepski. Bo przecież jest z 'czerwoną kropeczką', w nocy, a "What the f*ck" tłumaczą na "o co chodzi" xD. Ta scena z Lilą przy lodówce na TVNie brzmiała pewnie "kim jesteś".
:D
Przed chwilą skończyłam oglądać ostatni odcinek II serii. Wiem, że się powtarzam, ale KOCHAM DEXTERA ;)
ogladajac 3 serie miom zdaniem sie nie rozczarujesz,chociaz wiele osob mowi ze 3 jest najgorsza.wg mnie tez jest wciagajaca,a koncowka 3 serii jest wiec wspaniala
Mam takie samo zdanie jak poprzednik. Trzecia seria moze jest najslabsza ze wszystkich ale mimo to i tak bardzo mi sie podobala. Bardzo ciekawy jest watek Miguela Prado a 4 ostatnie odcinki sa naprawde swietne. Polecam obejrzenie ;)
Wątek Miguela Prado był genialny, więc absolutnie zgadzam się z przedmówcą, że 3 sezon był równie doskonały co pozostałe. Fakt, że było trochę więcej... "gadania" niż w 2 i 1 sezonie, ale nie wyszło to na gorsze.
BTW, mi zostały 3 odcinki z 4 sezonu. "To jest ta noc" - spędzę ją z Dexterem ;)
ogladam 3 sezon, niestety tak jak przewidywalem niespelnia moich oczekiwan, co sie ze wszystkim stalo, gdziez sie podzial swietny masuka, angela prawie w ogole nie widac, debra zrobila sie nijaka porownujac do wczesniejszych czesci, a co najgorsze dexter sie lamie i wprowadza kogos do swojej charytatywnej dzialanosci:D;D i ujawnia zasady kodeksu no nie!! tego juz za wiele, a jesli chodzi o prado, coz gosc mnie denerwuje:D zobaczymy co bedzie na koniec