PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

1 sezon rewelka, drugi na poczatku byl ok ale tak w polowie zaczal mnie nudzic. W kazdym odcinku powtarzane jest po kilka razy jak to go Harry oklamal, jak to znal jego matke i jak to Dex nie wie kim jest ale musi sie dowiedziec kim jest zeby wiedziec kim ma byc :P No i ta irytujaca baba z odwyku, irytujaca postac, irytujacy akcent - i sceny z jej udzialem troche sie dluza. Mniej sie dzieje, wiecej gadaniny. Jestem po odc.7. Ale moze koncowka powali ;)) Fanka pozostaje.

ocenił(a) serial na 9
Melody86

2 sezon trochę gorszy od pierwszego, ale końcówka b. dobra. Za to 3 sezon trochę "ssie" ;). Jednak wszystko rekompensuje sezon 4, który moim zdaniem dorównuje pierwszemu. Momentami nawet go przebija.

ocenił(a) serial na 10
Melody86

jak dla mnie nie ma bata zeby jakis sezon ssał.wszystkie sa wyjebane w kosmos.dla mnie najlepszym sezonem jest 3 ,szczegolnie ostatnie odcinki jak dex prawie wpadł.no po prostu ten serial wymiata jednym słowem!

linkin14

hmm - wlasnie jestem pod koniec drugiego i znowu jest ciekawie. Poczatek ciekawy, srodek sezonu sie ciagnie, koncowka znowu ciekawa. Rozkreca sie ponownie jak Doakes wkracza do akcji i jak odwala Lili, ale wczesniejszych pogadanek o tozsamosci i kodeskie bylo w pewnym momencie za duzo. I w pewnym momencie przesadzili tez z powtarzaniem scen z malym dexem i jego matka :)