Czy ktoś orientuje się kiedy i czy w ogóle zostanie wyemitowana 4 seria Dextera?
Ile razy można zadawać to samo pytanie?
Odpowiedzi udzielano na nie już chyba z milion razy.
Po pierwsze, Showtime podpisał już kontrakt na 4 i 5 sezon, więc tak, serial jeszcze się nie skończył.
Po drugie, premiera 4 sezonu jest zaplanowana na jesień 2009, mniej więcej na przełom września i października, tak jak było w poprzednich przypadkach. Scenarzyści pracują już od lutego nad nowym materiałem, a Michael powiedział, że z tego, co wie, zaczną kręcić pod koniec maja.
wiadomo, że im więcej serii, tym bardziej fabuła staje się naciągana i sztuczna, co widzieliśmy już na przykładzie prison breaka... oby dexter zachował swój poziom!!!
to prawda. Miejmy nadzieję, że nie będzie 6 sezonu bo serial będzie już za bardzo naciągany.
zgadzam sie, jak ja sie balam ze 3 seria dextera to bedzie kicha i naciaganka a sie okazalo ze serio byla wypasiona, mi sie nawet bardziej podobala niz 2...
fakt, trzecia seria jest lepsza od drugiej (oczywiście to subiektywne odczucie), ale czwarta jest już mniej ciekawa...
chyba stanowisz wyjątek, bo według mnie najlepsza zdecydowanie 1 seria, nastepnie 2 która trzyma nadal wysoki poziom, trzecia już znacznie słabsza, a 4 dla mnie jak narazie bardzo dobra.
każdemu podoba się co innego, chociaż zgadzam się z Tobą, że pierwsza seria była najlepsza.. w drugiej denerwowała mnie Lila, może to przez nią nie mogłam tego oglądać.
Kolejne sezony prison break to faktycznie porażka, ale dajcie już spokój z tą teorią, że czym więcej sezonów tym gorzej, że naciągane itd. To znaczy że chcecie aby Dexter już się skończył ? Co ja bym wtedy oglądał ;p Taki ostry dyżur miał chyba z kilkanaście sezonów i nikt się o to jakoś nie pluł. Dexter to świetny serial, nowy sezon to nowy scenariusz i nowe wątki, po czterech sezonach nie widać spadku poziomu, więc ten serial z pewnością nie podzieli losów PB.