http://www.youtube.com/watch?v=L3p5UqurrvI co sądzicie na temat tego spojlera? kto się mógł wkraść?:)
Ja stawiam na Debre widać na sneak peeku że ma ta osoba długie włosy. Liddy lub Quenne według mnie raczej nie.
SPOILER!!!!
Will Astor and Cody ever return to Dexter? — Carl
MICKEY: Yes! In this week's episode, appropriately titled "Teenage Wasteland," Astor and a new friend from Orlando run away and wind up on Dexter's doorstep. Does this mean she's forgiven him? Executive producer Sara Colleton says at the very least, the two will talk. "Dexter is cast in this unfamiliar position of advising runaway teenage girls on their behavior," she says. "He ends up solving their problem in a very Dexter-like fashion that our audiences will find very satisfying."
widać dokładnie przez szpare w drzwiach od łazienki jak przechodzi astor, potem Cody z plecakiem i na końcu Debra.
stor and a new friend from Orlando run away and wind up on Dexter's doorstep.
Według spoilera będzie tylko Astor i jej kolega którzy uciekli z Orlando i pojawia się na progu domu Dextera.
A tak swoją drogą ciekawa jestem jak Dexter wytłumaczy co Lumen robi w ich domu.
"Dexter is cast in this unfamiliar position of advising runaway teenage girls on their behavior"
GIRLS - czyli Astor i jej koleżanka a nie kolega
Ok dwie nastoletnie dziewczyny zwalą się na głowe Dextera.
Nadal zastanawiam się jak Dexter wybrnie z sytulacji z Lumen która mieszka w ich dawnym domu.
Debra? Cody? Astor? Na pewno nie! Na filmie widzimy, jak ktoś dobiera się od drzwi frontowych i tylnich. Po co miałaby to robic Astor albo Debra, tym bardziej cody?! To jest ktoś, komu Lumen się nie podoba. Byc może ktoś wysłany przez obserwatora wynajętego przez Quinna?
Jak Dexter z tego wybrnie? A normalnie pewnie wciśnie kita że to jakaś jego znajoma, która potrzebuje mieszkania (zresztą to nawet nie będzie kłamstwo) czy coś w ten deseń. Zanim jeszcze zobaczyłem te zwiastuny obstawiałem że to Debra no i dalej zgaduję że to nikt groźny. Praktycznie cały czas dostajemy urywki, które wyrwane z kontekstu są bardzo mylące. Np. Dexter podczas rozmowy z FBI, Quinn i syn trójkowego, ucieczka Lumen, ucieczka kolesia w folii i spotkanie ekipy itp itd