Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207049
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Byłem fanem tej serii. Z sezonu na sezon było gorzej ale to co się teraz dzieje to jest jakiś wytwór zmuszanych do pracy scenarzystów :) obraza dla inteligencji widza. Toż to bajka dla dzieci. Gdzie tam temu do Breakig Bad? A 1 i 2 sezon to było coś. Stare dobre czasy.
Oglądam już na siłę bo głupio tak przestać. Ale dobrze, że to już koniec.

mroziu_2

potwierdzam...

ocenił(a) serial na 8
mroziu_2

Mam identyczne odczucie, o którym zresztą już pisałem kilka razy tutaj na forum. Trzeba będzie pomyśleć nad zmianą oceny po zakończeniu, bo serial ocenia się jednak za całokształt, nie za 2 sezony. Prison Break (1 sezon) był genialny, w ostatnim sezonie twórcy już tylko odcinali kupony od popularności serialu, dlatego też ma taką ocenę jaką ma.

użytkownik usunięty
mroziu_2

zgadzam się, już 7 sezon był słaby a 8 to już dno, 8x11 to chyba najgorszy odcinek w serii. Oglądam tylko z przyzwyczajenia i dobrze że to koniec.

ocenił(a) serial na 7

dokładnie miałem już przestać oglądać bo aż brzydzi mnie ale ciągnę tylko dlatego żeby zobaczyć końcówkę co wymyślą za zakończenie, niestety serial zszedł ostro na psy, komercja zniszczyła ten serial tak samo jak teorie wielkiego podrywu.

ps tak jak na początku oglądania serialu sezon 1.2.3 mogłem oglądać go odcinek po odcinku i często na zajęcia przez to się spóźniałem to teraz brak najmniejszej ochoty by usiąść i obejrzeć odcinek.

ocenił(a) serial na 7
mroziu_2

Racja! Aczkolwiek nie można mówić, że tylko 1 i 2 sezon były dobre bo 4 według mnie był w czołówce. Ale za to 7 i 8 to dno kompletne. I ta Hannah! Najbardziej irytująca postać ... Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie ale irytuje mnie ta zmiana Dextera po zakochaniu się w niej... Wielka miłość która popsuła wszystko... Trzeba było ją załatwić a nie uwolnić i się z nią bzykać... To nie w stylu Dextera (takiego jakim był na początku)