PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter
Lana84

Tak. I będzie to ostatni Sezon.
Ponadto, mają zacząć go kręcić już w lutym 2013, czyli szybciej, niż wszystkie dotychczasowe.
Podobno ten ostatni Sezon ma być dłuższy od standardowych 12-u odcinków, ale nie wiadomo, o ile.
Chodzi plotka, że być może twórcy chcą dobić do 100 odcinków (w takim wypadku Sezon 8 miałby 16 odcinków).

R3Mi

dzięki bardzo za odpowiedź :-)

R3Mi

Kto Ci powiedział, że 8 sezon będzie ostatni. Nie jest to pewnik, Hall ma narazie podpisany kontrakt na 8 sezonów, ale nikt nigdzie nie wspominał o zakończeniu serialu.

ocenił(a) serial na 9
r5678

A mi się właśnie wydaję, że było powiedziane iż 7&8 sezon mają być właśnie takim dużym zakończeniem, chociaż może ma ktoś jakieś nowsze/pewniejsze informacje.

r5678

Masz rację, PEWNYM na 100% nigdy być nie można.
Ale prezes SHOWTIME David Nevins (jak również sam Michael Hall) w wywiadach coraz częściej mówią o "Dwu-sezonowym finale serialu". Jest oczywiście jakaś tam furtka otwarta na ewentualną kontynuację, natomiast większość z obsady zdecydowanie odnosi się do Sezonu 8-go jak do ostatniego w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
R3Mi

8 sezon walka o życie debry, harrisona, ucieczka dextera przed starymi znajomymi z miami metro..

R3Mi

Ja czytałam, że Showtime chciałoby 9 sezonu, ale producenci chcą zakończyć serial na 8 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
akniezka1

dokładnie...w sumie to producenci chcieli skończyć Dextera na 7 sezonie,ale dogadali się w tamtym roku na tą serię i 8, która ma być ostatnią

ocenił(a) serial na 10
Lana84

ma być, ale już bez dextera. Dexter ginie w ostatnim odcinku, 8 sezon będzie miał miejsce 15 lat później

ocenił(a) serial na 10
nillvo

lol? bedą odcinki z rudym brodaczem dextera? http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfrru3lor11qzchgbo1_r7_500.jpg
haha

ocenił(a) serial na 10
forii

nillvo fajny zart xd dexter bez dextera

ocenił(a) serial na 10
10minut

Ale będzie Harrison :)

ocenił(a) serial na 10
nillvo

lol fakt, w sumie Michael C. Hall juz nie chce dłużej brać udział w kolejnych odcinkach więc to może być prawda.. FUUUUUUU
I potem oglądać małego rozrabiaka harissona ;D

ocenił(a) serial na 10
forii

w kolejnych sezonach (8)

ocenił(a) serial na 10
forii

jak może nie chcieć brać udziału w kolejnych sezonach, skoro sam jest producentem tego serialu?

ocenił(a) serial na 10
nillvo

w sumie kto wie... moze bedzie tak, że.... jaki tatus taki syn! :D