PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203871
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

1. Jesteś sam na morzu, śmierć się zbliża - nie martw się;) Na pewno uratuje Cię
kubański przemytnik. Pamiętaj aby podziękować mu harpunem.
2. Twoja podobizna straszy na miejscu zbrodni - oj tam. I tak wszyscy grzecznie
poczekają aż przybędziesz i potraktujesz ją młotkiem.
3. Jesteś najbardziej poszukiwanym gościem w Miami, nie chcesz być złapany? Zmień
koszulę - to kamuflaż nie do przejrzenia. Możesz już śmigać w biały dzień po ulicach.
4. ...

Fajne momenty:
Masuka Yoda;)
Travis otwierający pudełko z miną - WTF;)

Co za denny finał. Jak można tak spier...lić serial pjbaym wątkiem miłości Debry do
Dexa? To juz totalne przegięcie pały. Jasne, że finałowa scena szokuje ale czy
naprawdę trzeba było tak do niej doprowadzić? Eh masakra. O niebo lepiej gdyby Deb
jakoś poszlakowo dzięki swojej inteligencji intuicji jakoś sama poukładała klocki w jakąś
sensowną całość. gdyby zabrać scenę finałową to ten sezon jest o niczym!!! Równie
dobrze Deb mogłaby w finale poprzedniego nie wypuścić Lumen i Dexa mielibyśmy
oszczędzone męki szóstego sezonu w takiej postaci.
eh
A tak lubiłem ten serial... teraz lubię mniej
SEE U NEXT YEAR DEX

użytkownik usunięty
muzor

Ja właśnie czekałem na wątek miłosny Debry i Dextera już od samego początku gdy wiedziałem, że nie są biologicznym rodzeństwem.

ocenił(a) serial na 8

Dla mnie ten wątek jest absurdalny i mam nadzieję że się szybko zakończy

użytkownik usunięty
amary

No ale to tylko drobnostka, w porównaniu do tego, że teraz Deb pozna już całą prawdę o Dexterze. Ciekawi mnie jak to będzie wyglądać. Czy co 3 odcinki Deb będzie brać Dexa do swojego biura i mówić jak to bardzo nie może znieść tego, że całe życie ją okłamywał a ona przez to tak cierpi. Ciekawe jak będą współpracować "Cześć, Dex to jak z tym "X-ińskim" mordercą, łapiemy go czy zabijasz delikwenta?"

ocenił(a) serial na 8

No dokładnie tez sobie o tym pomyślałem,ciekawe jaką w 7 sezonie twórcy nam zaserwują kolejną bzdurę,którą my łykniemy,jednym słowem żenada..

użytkownik usunięty
aronn

W 7 i 8 to pewne, że jeszcze co najmniej 2. W 7 Debra będzie się godzić z Dexterem a w 8 ktoś zacznie w końcu go ścigać i będzie to hybryda Doakesa z Lundym, coś jak Mahone w "Prison Break".

ocenił(a) serial na 8

godzic z dexterem,paranoja co oni z tym serialem wyprawiają...

ocenił(a) serial na 3
muzor

Bardzo trafne spostrzeżenia - zgadzam się w zupełności.