Czy Dexter wyznał jej już wszystko czy może zachował coś w tajemnicy?
Chyba wszystko, żenujące jest to jak ona to przyjęła - raczej mało to realne, no ale to tylko serial.
Choć jest takie przysłowie, niezbyt ładne - "W zgodnej rodzinie, i złodziej i dziwka nie zginie" czy jakoś tak:D
przecież prawie uciekła, płakała itd. Co jest tu nie realnego? Przeciez powiedział że zabija tylko ludzi tych którzy na to zasługują, zrozumiała to, ja tez bym zrozumiał, lepiej zabic 1 osobe i ocalić niewinnych bo fakt system nie dzialana policji
Dexter nie powiedział że zabił Viktora Braskov przez którego pan śubokręt przyjechał do Maiami.
Normalna reakcja byłaby chyba taka że Debra próbowałaby się z szoku pochlastać. A tutaj tylko "Braciszku,mordujesz? Dobra,podaj masło".
pochlastać? że co?
Ty byś tak zrobił? przeciez dexter to jej brat. Każdy inaczej reaguje, nie wiem, ja bym się nie zabił gdybym się dowiedział że np moja siostra morduje, czemu miałbym zginąć za nią?
Gdybym się dowiedział że mój brat pokroił tak ze 40 osób na pewno na wymiotowaniu tylko by sie u mnie nie skończyło.
uważam że problem stoi po Twojej stronie. Coś z Toba jest nie tak ;)
Jakoś sobie nie wyobrażam "aaa siostra zabiła 40 osób, niee, ide skoczyc z mostu" :D
To raczej ty jesteś nienormalny skoro uważasz że brak reakcji w sytuacji gdy sie dowiadujesz że twój brat to serial killer jest ok.
"Strzała, dziś pociąłem 2 osoby. Co na obiad?" Widzisz jak to brzmi?
Wiem o co ci chodzi ale dexter tak nie mówi o tym wprost, nie powiedzial przeciez nigdy ze kogos zabil. Deb sie o tym dowiedziała ale dexter ją uspokoił, opowiedział jej że jest uzależniony i że tak go ojciec już wychował i co najwazniejsze te osoby były bardzo złe i należało im się.
emocje jej przeszły, zresztą jest dorosła, za pewnie Ty jesteś w wieku do 20 lat, Debra ma troche więcej ma prace, musi myslec tez o innych rzeczach.
No nie wiem, trochę to tak na odwal sie zrobili, na zasadzie " a niech sie w końcu dowie, będziemy nadal mieli oglądalność bo to najwazniejszy motyw w serialu, ale stopniujmy to, by dociągnąć wyniki do 8 sezonu".
Siema zabiłem 40 seryjnych morderców, więc ocaliłem jakieś 1000 ludzkich istnień, potrafisz to zrozumieć czy jebniesz sie z mostu z powodu mojego bohaterstwa? - moim zdaniem to tak powinno zabrzmieć :]
Debra chciała go zaresztować ale zgodzila sie na ukrycie ciala travisa, wtedy zrozumiała, to teraz też zrozumie ;)
Ja bym chcial poznac takiego goscia, zabija tylko winnych, sam jestem niewinny wiec moglbym z nim gadac o roznych rzeczach, no tak ale potem musialby mnie zabic :D dlatego ogladam ten serial innej opcji nie ma :p
Nie chodzi o to kim były ofiary, tylko o sama świadomość że jeden z takich pokrętów to twój brat. I kroi ludzi jak króliki.
Normalny człowiek wpierw by zwymiotował a potem by sie zachlał przez tydzień.
ok chodziło a więc chodziło alkohol... :P
Mysle ze to wszystko zalezy od osoby.
Każdy jest inny.
Jedni by zrobili tak jak piszesz
Inni by zrozumieli, chociaz fakt na poczatku by sie wystraszyli.
Ja np nie pije tak czesto wiec alkohol by u mnie odpadł, stąd stwierdziłem że to zależy wszystko od osoby.
Chyba podam twoje ip modom, powinno cie KPP odwiedzic a najlepiej panowie w białych kitlach z kaftanem.
prawda jest taka że ten motyw - chyba najważniejszy w serialu - twórcy kompletnie skaszanili. Liczyłem na jakieś fajerwerki,eksplozję - a tu kupa, pierdnięcie zaledwie.
Tylko jakby Debra dowiedziała się że Dexter rozjebywal im każde śledztwo nad którym pracowali to by go wywaliła z roboty na zbity pysk. Nie dopytuje też Dextera czemu sierż Doakes zginął jako rzeźnik z zatoki i czemu czwórkowy zabił jego żonę. Trochę to dziwne!