PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203076
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Jest rok 2018 a ja dopiero zacząłem oglądać Dextera ale przez to moge powiedzieć z całą odpowiedzialnościa że postać Debry Morgan jest najbardziej irytującą postacią w historii seriali(albo może przez słabą gre aktorską (Jennifer Carpenter? ) i mam poważne wątpliwości czy przetrwam z nią kolejne sezony a pozatym świetny serial 8/10

ocenił(a) serial na 9
midway1234

Lepiej późno, niż wcale ;) Chyba wiem o czym mówisz. Jestem wielkim fanem tego serialu od lat i przyznam, że początkowo jej postać również wywarła na mnie niezbyt pozytywne wrażenie. Mogę rzec tylko tyle, że z czasem mi to minęło. Udało mi się pogodzić z jej postacią - myślę, że po pewnym czasie jej rola po prostu staje się nieco przyjemniejsza w odbiorze, a już na pewno ma w tym udział pewna brytyjka, przez którą po dziś dzień z bólem przeskakuję większość świetnego (pomijając jej postać) drugiego sezonu.

Pozdrawiam i życzę przyjemnych seansów ;)

ocenił(a) serial na 8
midway1234

Ja też dopiero w tym roku obejrzałam Dextera

ocenił(a) serial na 8
midway1234

Nie wiem jakim cudem zniknęła cała treść, którą napisałam.
Odnośnie Deb, też na początku mnie bardzo irytowała, nawet do tego stopnia, że myślałam, że nie skończę go oglądać. Natomiast później z każdym odcinkiem zaczęłam lubiec jej przeklinanie, nieustępliwość, dobroć i bezwarunkową miłość do brata.
Jej postać bardzo fajnie się rozwiajała, razem z Dexem.
Po zakończeniu jestem jej fanką.

ocenił(a) serial na 9
midway1234

Najbardziej irytuje jednak w ostatnim sezonie.