PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 202999
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Czy ktoś orientuje się kiedy wyjdzie polskie wydanie ostatniej części Dexter's Final Cut ?

ocenił(a) serial na 10
justine_trin

cóż, też czekam.... wygląda a to że nigdy :(

Sylwiaczek666

Ja również czekam i mam nadzieję, że się doczekamy. Właśnie się dowiedziałem, że wydano jeszcze ósmy, podobno finałowy, tom "Dexter is dead". Jestem bardzo ciekaw jak Dexter skończył w książkach...

ocenił(a) serial na 10
justine_trin

Może spróbuj wysłać maila do wydawnictwa Albatros lub Amber z zapytaniem? Te dwa wydawały Dextera, nie wiem czy Amber dalej wydaje.

ocenił(a) serial na 9
dirt16

Odpowiedź na fb (ktoś już zadał to pytanie wydawnictwu całkiem niedawno):
"Wydawnictwo Albatros: Nie mamy w najbliższych planach wydania tych tytułów."

Marne szanse w takim razie.

ocenił(a) serial na 10
justine_trin

Cholera. Jestem bardzo zawiedziony tym faktem ponieważ właśnie zacząłem czytać Dextera i strasznie ciekawi mnie jak to wszystko się skończy, nie lubię niedomówień. A Albatros, h*j im w d*pę, za przeproszeniem, ale tak mnie to wkurzyło. Jak się coś zaczęło, to się to powinno skończyć, a to co oni robią jest żałosne.

ocenił(a) serial na 9
dirt16

Wyobraź sobie, że ja już czekam 2 lata ... i nawet jeśli wydadzą Final cut to i tak będzie trzeba czekać na finałową część kolejnych pare lat, bo dopiero niedawno wyszła w oryginalnym języku ...

ocenił(a) serial na 10
justine_trin

Też czekam ale znając ich to nawet za 5 lat nie będzie

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Niestety ... prędzej podszlifujemy angielski niż oni wydadzą te książki coś mi się wydaje

ocenił(a) serial na 8
justine_trin

Jak już wyszły poprzednie części to powinni mieć obowiązek wydania serii do końca...
Porażka :(

ocenił(a) serial na 9
Xandra85

Też tak myślę, ale pisałam do nich i póki co nie ma szans na wydanie ostatniej części.