Czy ktoś orientuje się kiedy wyjdzie polskie wydanie ostatniej części Dexter's Final Cut ?
Ja również czekam i mam nadzieję, że się doczekamy. Właśnie się dowiedziałem, że wydano jeszcze ósmy, podobno finałowy, tom "Dexter is dead". Jestem bardzo ciekaw jak Dexter skończył w książkach...
Może spróbuj wysłać maila do wydawnictwa Albatros lub Amber z zapytaniem? Te dwa wydawały Dextera, nie wiem czy Amber dalej wydaje.
Odpowiedź na fb (ktoś już zadał to pytanie wydawnictwu całkiem niedawno):
"Wydawnictwo Albatros: Nie mamy w najbliższych planach wydania tych tytułów."
Marne szanse w takim razie.
Cholera. Jestem bardzo zawiedziony tym faktem ponieważ właśnie zacząłem czytać Dextera i strasznie ciekawi mnie jak to wszystko się skończy, nie lubię niedomówień. A Albatros, h*j im w d*pę, za przeproszeniem, ale tak mnie to wkurzyło. Jak się coś zaczęło, to się to powinno skończyć, a to co oni robią jest żałosne.
Wyobraź sobie, że ja już czekam 2 lata ... i nawet jeśli wydadzą Final cut to i tak będzie trzeba czekać na finałową część kolejnych pare lat, bo dopiero niedawno wyszła w oryginalnym języku ...
Niestety ... prędzej podszlifujemy angielski niż oni wydadzą te książki coś mi się wydaje
Jak już wyszły poprzednie części to powinni mieć obowiązek wydania serii do końca...
Porażka :(