PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 205 tys. ocen
8,2 10 1 204511
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dexter 3 na tvn

ocenił(a) serial na 9

Wie ktoś kiedy tvn wyemituje 3 sezon Dextera? Czekam na odpowiedź.

Dexter_2465

Ja tego oczywiście nie wiem, ale zadałbym pytanie: czy a nie kiedy? Gdzies czytałem, ze dwie pierwsze serie Dextera pojawia się w tvn7.

W Polsce potrafią uśmiercić najlepsze seriale i tak samo moze być w przypadku tej produkcji. Późne godziny emisji w środku tygodnia, beznadziejne tłumaczenie, lektor i spore opóźnienie w stosunku do premiery w USA przyczyniły sie do spadku oglądalności. Rodzą się pytania, dlaczego serial, który jest hitem na świecie, nie jest nim w Polsce (chodzi mi oczywiście o emisję w tv).

Ja wiązałem wielkie nadzieje z emisją Dextera przez tvn liczac na wydanie dvd, ale w tym temacie również nic nie wiadomo...

Wydaje mi sie, ze może w ramówce wiosennej pojawi sie zielone światło dla trzeciego sezonu, ale kto to wie...

ocenił(a) serial na 9
maciowski

No tak trochę przesadzili z godziną emisji bo 23:30 we wtorki to nie jest to... Jak już by chcieli w takich godzinach emitować to w piątki lub soboty bo człowiek nie chce zaspany iść do roboty przecież :}. No ale TVN przecież woli puszczać swoje hity typu "Teraz albo nigdy" czy "Taniec z Gwiazdami".

Dexter_2465

Może na wiosnę 2010?
Teraz w ramach przypomnienia/powtórki puszczą w TVN7 pierwszy i drugi sezon, a na wiosnę trzeci... kto wie...

ocenił(a) serial na 9
direct39

Dobrze chociaż że teraz tvn7 będzie dawał powtórki pierwszych dwóch serii. Mam nadzieje że tvn wyemituje jednak na wiosne 3 sezon.

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

Oglądalnośc serialu w telewizji nie jest zachwycająca, po pierwsze pora emisji, po drugie lektor który uśmierca całą kwintesencje tego serialu -czyli super dialogi...

ocenił(a) serial na 7
KubusX

lektor? hahaha
Debra: "ty pieprzony sku*wysynie..ku*wa!"
a nasze kochane przepisy wola wersje "TY DRANIU!!!!!!!!!!!"

Dexter_2465

po co wam tvn? przecie macie internet...