PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203087
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

To jest niemoralne że ten serial jest tak bardzo lubiany przez młodzież .Facet obdziera ludzi ze skóry a gówniarze się tym ekscytują,traktują to jako normalną
wizyte w macdonaldzie. To jest chore(w przypadku gówniarzy)!!!!!!!!!! Posostali psychopaci mają prawo to oglądać,cieszyc sie i podniecać przeżywac orgazm
stulecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
jerzyser

A oglądałeś chociaż pierwszy sezon wiesz czemu on zabijał jak nie to się nie wypowiadaj .

michal96321

Popieram

ocenił(a) serial na 9
michal96321

#jerzyser . Idż ty dzieciaku spać

jerzyser

Wyjdź, bo nie wiesz o czym piszesz

ocenił(a) serial na 10
jerzyser

Dexter jest głupi bo zabija przestępców. Zamiast niewinnych nienawidzę dextera

ocenił(a) serial na 9
jerzyser

Nienormalne to jest to że zabija złych, ale kto by się jarał serialem o typie co wyrywa laski w bramie na "młotek"? Szkoda że tak zakończenie spieprzyli:/

ocenił(a) serial na 9
Jabolak

Dla wielu spieprzyli, jak dla mnie nadal jest ok, moge ludzic sie o 9 sezon choc ten mogl by byc przegieciem dla niektorych

Wracajac do tematu napisany został przez jakiegoś trolla nic więcej,

Loxz

był zarośnięty i miał taki wzrok nieobecny, czyżby amnezja w następnym sezonie? i szukanie tożsamości? a co do tematu to gość nie wie co pisze, zapewne fan czarodziejki z księżyca;)

ocenił(a) serial na 9
ruski011

to nie amnezja, to swiadomy wybor zycia z dala od cywilizacji itp.

Loxz

może i masz rację ale wydaje mi się iż może amnezja pasowała by do 9 sezonu, płytkie ale możliwe. Zdziwiło mnie zasyfione mieszkanie, niechlujne ubranie Dextera i zarost- wszystko to niepodobne do niego

ocenił(a) serial na 9
ruski011

niepodobne do niego nowe zycie, swoja droga gdyby w 9 sezonie ukazanal byla amnezcja to bym nawet tego na 1/10 nie ocenil, wracajac do syfu brody itp to jego nowe zycie w ktorym jest innym czlowiekiem, a broda zeby nikt go moze nie rozpoznal

Loxz

nic nie zmieni faktu że koniec był masakrycznie zjeba.. oglądnąłem dziesiątkę seriali ale tu koniec ostatniego sezonu to jakaś beznadziejna masakra, jakby scenarzysta siedział na kiblu,zrobił klocka i stwierdził że nie ma czasu na nic więcej bo musi się podetrzeć

ocenił(a) serial na 9
ruski011

dla mnie niedosyt troszeczke, 8 sezonow rozwiazanie w 5minut
fajnie ze zabil tamtego przy kamerach ale glupie ze Debra zginela tak "od", mogla juz zostac zastrzelona, bylo by ciekawsze, a wyciagniete zwloki z kostnicy wygladaly by bardziej naturalnie niz, cialo wynoszone ze szpitala...

ocenił(a) serial na 9
Loxz

zapomnialem, ze 5 sekundowe pokazanie biura na koniec bylo marne...