Mimo błędów i pomyłek, mimo kilku ostatnich złych sezonów - Ci najwięksi fani będą tęsknić za serialem :D
Mi na pewno będzie brakowało herbatki przy Dexterze - bez apelacyjne to jeden z najlepszych seriali jaki powstał kiedykolwiek (innym takim był dla mnie tylko Six Feet Under)
Ja dziękuje za Dextera :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZzSq9GJ3FPw&feature=youtu.be
Ja również za przygodę z Dexterem dziękuję, na pewno do serialu nieraz wrócę i pomimo wszystko jestem wdzięczna za to, że serial dostarczał mi dobrej rozrywki przez te 8 sezonów.
P.S. Świetny temat, nareszcie trochę pozytywnych wibracji, bo na to plucie jadem już się nie da patrzeć.
dziękuje ... wiadomo, że każdy ma jakieś uwagi co do serialu - ja i tak (pomimo, że tez kilka takich mam) będę bronić Dextera.
Mam nadzieję, że niedługo znów ktoś nas czymś takim zaskoczy :)
Ja także będę tęsknił za naszym Dexiem.Zasiadanie do serialu w każdy poniedziałek od 5 lat to była dla mnie niesamowita rozrywka,tradycja wręcz.Na pewno nie raz wrócę do tego świetnego serialu
Mam nadzieję,że Michael C Hall znowu wystąpi w czym na miarę Dextera,bardzo dobry aktor
No M. C Hall w Dexterze i wiele razy wspominanym przeze mnie Six feet under - był znakomity!!!! Też czekam na kolejną odsłonę :D
Właśnie teraz po Dexterze chcę się zabrać za SFU.Już wcześniej go próbowałem oglądać,ale nie przypadł mi do gustu,może teraz będzie inaczej
Mi się od początku podobał ale waaaaarto obejrzeć - a zakończenie - majstersztyk!! Po prostu serial wymiata - a M C Hall ma genialną rolę! Miłego seansu
Podziękował :D
Poprzednim razem stanąłem na początku 2 sezonu,i jeżeli jest taki dobry a i ja się nie nastawiam na jakiś super serial,to miło będzie się pozytywnie zaskoczyć
A co do Breaking Bad,przebrnij przez 1 sezon a się nie zawiedziesz :)
No właśnie po raz drugi zabieram się do Breaking Bad - jakieś dwa miesiące temu chciałam zacząć, ale po kilku odcinkach skończyłam i zaczęłam Walking Dead :D
teraz na 100 % obejrzę całość
Serial świetny, łezka się w oku kręci, że się kończy,
mnie osobiście taki finał się nie podoba, ale ze względu na to ile rozrywki i emocji dostarczył ten serial, zostanie jednym z najlepszych.
Niestety ale wszystkie seriale razem wzięte mogą ssać pałkę Breaking Bad'owi.
Dziękuje, dobranoc.