PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 205 tys. ocen
8,2 10 1 204644
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Mimo błędów i pomyłek, mimo kilku ostatnich złych sezonów - Ci najwięksi fani będą tęsknić za serialem :D
Mi na pewno będzie brakowało herbatki przy Dexterze - bez apelacyjne to jeden z najlepszych seriali jaki powstał kiedykolwiek (innym takim był dla mnie tylko Six Feet Under)
Ja dziękuje za Dextera :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZzSq9GJ3FPw&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 10
ankaa1989_filmaniak

Ja również za przygodę z Dexterem dziękuję, na pewno do serialu nieraz wrócę i pomimo wszystko jestem wdzięczna za to, że serial dostarczał mi dobrej rozrywki przez te 8 sezonów.

P.S. Świetny temat, nareszcie trochę pozytywnych wibracji, bo na to plucie jadem już się nie da patrzeć.

Zuzhet88

dziękuje ... wiadomo, że każdy ma jakieś uwagi co do serialu - ja i tak (pomimo, że tez kilka takich mam) będę bronić Dextera.

Mam nadzieję, że niedługo znów ktoś nas czymś takim zaskoczy :)

ocenił(a) serial na 10
ankaa1989_filmaniak

Ja także będę tęsknił za naszym Dexiem.Zasiadanie do serialu w każdy poniedziałek od 5 lat to była dla mnie niesamowita rozrywka,tradycja wręcz.Na pewno nie raz wrócę do tego świetnego serialu

Mam nadzieję,że Michael C Hall znowu wystąpi w czym na miarę Dextera,bardzo dobry aktor

linkin14

No M. C Hall w Dexterze i wiele razy wspominanym przeze mnie Six feet under - był znakomity!!!! Też czekam na kolejną odsłonę :D

ocenił(a) serial na 10
ankaa1989_filmaniak

Właśnie teraz po Dexterze chcę się zabrać za SFU.Już wcześniej go próbowałem oglądać,ale nie przypadł mi do gustu,może teraz będzie inaczej

linkin14

Mi się od początku podobał ale waaaaarto obejrzeć - a zakończenie - majstersztyk!! Po prostu serial wymiata - a M C Hall ma genialną rolę! Miłego seansu

ocenił(a) serial na 10
ankaa1989_filmaniak

Podziękował :D

Poprzednim razem stanąłem na początku 2 sezonu,i jeżeli jest taki dobry a i ja się nie nastawiam na jakiś super serial,to miło będzie się pozytywnie zaskoczyć

A co do Breaking Bad,przebrnij przez 1 sezon a się nie zawiedziesz :)

linkin14

No właśnie po raz drugi zabieram się do Breaking Bad - jakieś dwa miesiące temu chciałam zacząć, ale po kilku odcinkach skończyłam i zaczęłam Walking Dead :D
teraz na 100 % obejrzę całość

ocenił(a) serial na 9
ankaa1989_filmaniak

Serial świetny, łezka się w oku kręci, że się kończy,
mnie osobiście taki finał się nie podoba, ale ze względu na to ile rozrywki i emocji dostarczył ten serial, zostanie jednym z najlepszych.

Niestety ale wszystkie seriale razem wzięte mogą ssać pałkę Breaking Bad'owi.

Dziękuje, dobranoc.

dzordzan

Właśnie mam zamiar teraz obejrzeć Breaking Bad - bardzo dużo osób go poleca