PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 205 tys. ocen
8,2 10 1 204579
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dla ludzi o mocnych nerwach ;p
http://www.youtube.com/watch?v=-5JroX6ILD0

Nie wiem jak Wy, ja to tym trailerze jestem w ciężkim szoku i nie potrafię normalnie funkcjonować ;D

ocenił(a) serial na 9
GoroncyStefan

Harry was right...this is it :D

No ja się już nie mogę doczekać. Jednocześnie, szkoda że za tydzień już ostatni odcinek...

ocenił(a) serial na 10
GoroncyStefan

O raaany... Cały tydzień nie będę mogła zasnąć - oglądałam jedenasty i obejrzałam trailer dwunastego... Nie wiem czy to nie był błąd... Bomba dosłownie, jak ja mam wytrzymać?!

madzias13

Kurcze to ja chyba nie oglądam zwiastuna, ale z jednej strony bardzo jestem ciekawy, co robić!!

GoroncyStefan

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jego ale sie zebralo motywow :O :P :S :F :D :( :> :< nie wiem co napisac ;}

ocenił(a) serial na 10
domingez_fz

ja pitole, przez minute zamarłem po tym trailerze ;] miałem nie oglądać, ale nie wytrzymałem, zahibernujcie mnie na tydzień !!!!

ocenił(a) serial na 9
Kaczu

"obejrzałem trailer, właśniwie to niewiele zdradza, ale na pewno gmatwa, z 50 sekund połowa to stare sceny, reszte mogli dowolnie pomontowac i właśniwie to niewiele wiadomo, te karty które odkryli były do przewidzenia"

Hm... Szczerze mówiąc liczyłam na to, że Debra w inny sposób dowie się, że Brian i Dexter byli braćmi. Wyobrażałam sobie, że ta ex-informatorka Valerie Hodges powie coś w tym stylu, oczywiście nie dosłownie, nie chce mi się kombinować jak to ciekawiej napisać. "Pojechałam do tej kobiety, mieszkała przy Mangrove Drive, gdy tam przyjechałam akurat wołała swoich synów na obiad.... hm... Briana i Dextera".
Naprawdę nie spodziewałam się, że scenarzyści po prostu rozwiążą to w ten sposób, że Deb znajdzie stary artykuł z gazety. Aczkolwiek nadal liczę na ciekawą scenę. Przecież najpierw Deb musi się spotkać z Valerie, aby dowiedzieć się o Laurze.

ocenił(a) serial na 6
Divine

hmmm nie znalazła tego w gazecie : obczaj :)

http://www.youtube.com/watch?v=ghQLTX36I3A

chyba że nie chcesz ? :D

ocenił(a) serial na 10
GoroncyStefan

Za tydzien wreszcie skonczy się nerwowe oczekiwanie kolejnego poniedziałku. Moje serce juz tego nie wytrzymuje ;)

GoroncyStefan

Nie rozumiem po co w ogóle oglądać zwiastuny kolejnych odcinków jakichkolwiek seriali ! Obejrzysz zwiastun, w którym pokazano najlepsze momenty i potem oglądając odcinek i wiesz niemal dokładnie, czego się spodziewać. To nie dla mnie !

ocenił(a) serial na 6
maly_boniu

niecierpliwy człowiek jestem
wszystko muszę mieć od razu