koniec wrzesnia.26 chyba,no ale nie dziwie sie.ja tez nie wiem co bede robil przez nastepne pol roku.pozdro
Ja własnie nie mam zielonego pojęcia czym wypełnić pustke która teraz jest.Pochłonąłem wszystkie sezony w tydzień!!I jestem uzależniony teraz:)
Witam. O kurcze dopiero we wrześniu... masakra... No ja już obejrzałem wszystkie serie i przeczytałem wszystkie książki no i mam nadzieję że może 5 część książki wyjdzie szybciej nić 5 sezon serialu. Także czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam
ksiazka ma byc o knibalizmie 5 czec.wyjdzie w 211 r wuiec pozniej niz serial.pozdro
Ja slyszalam, ze raczej koniec sierpnia - poczatek wrzesnia, ale moze sie myle. Dowalili taki final i karza tyle czekac :D. Ogladalnosc na pewno nakreca, nie ma co.
31 grudnia 2008 roku michael c hall pobral sie z carpenter(debra) nie wiedzaielm :D dziwnie to wyglada pewnie :D wyobrazam sobie co sie dzieje podczas zdjec :D
ja ogladam teraz flash forward ale juz obejrzalem wszystko co bylo i czekam na kolejne odcinki bo pojawić się mają niedługo
no i w między czasie skończyłem wszystkie sezony californication
a teraz weeds - tutaj mam 5 sezonów - jestem na pierwszym.
myślę ze kto nie widział powyższych pozycji będzie zadowolony - szczególnie z flash forwarda. w HD milusio się ogląda