PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 205 tys. ocen
8,2 10 1 204644
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Pamiętacie co powiedział Dex przed wyrzuceniem telefonu do wody? "Harrison, powtarzam Ci
ostatni raz, że Cię kocham i pamiętaj o tym do momentu kiedy się znowu spotkamy."

Dla mnie to jest jasne. Dexter poczeka aż szum ucichnie i znajdzie Hannę i Harrisona za jakiś
czas - niesprecyzowany. Może za pół roku, może za 3 lata. Dla mnie zakończenie jest ok, bo
każdy może sobie dopowiedzieć swoją wersję. Szkoda mi tylko trochę Hanny, bo została bez
miłości swojego życia, a z małym dzieckiem, bez wyrażania zgody na taką adopcję.

Brakowało trochę tylko obławy na Dextera - Rzeźnika z zatoki i dyszącego Miami Metro nad jego
karkiem. Takich emocji było mało. Więcej dramatu, ale chyba niezłego dramatu.

Wątpię, że będzie kolejny sezon.

ocenił(a) serial na 9
Nesna

"Dexter poczeka aż szum ucichnie"
Szum drzew? Po czym szum?

ocenił(a) serial na 7
MeLegia

Na przykład po tym, że Debra zniknęła bez śladu po ewakuacji...:)

Wyszaleje się, jeszcze parę zabójstw i będzie wiedział już że nie skrzywdzi Hanny ani dziecka. Albo zda sobie sprawę zębach bardziej skrzywdzi zostawiając ich samych sobie - z niej na siłę robiąc matkę, a jego zostawiając z niekoniecznie w 100% rozsądną kandydatką na samotną matkę.

ocenił(a) serial na 9
Nesna

No ale to raczej nie jest coś na co się czeka "aż ucichnie" ;) Wywinął się z zamordowania Saxona, tutaj jako wzorowy obywatel, chwilowa niepoczytalność, i żadnego szumu by nie było.
Dexter podjął decyzje i tyle. Dalej mamy tylko spekulacje, nie pewniki ;)

ocenił(a) serial na 8
Nesna

to ze nie bedzie, wiadomo od roku

Nesna

Ciekawe spostrzeżenia na temat Dextera można tutaj znaleźć http://anonimove.wordpress.com/2013/09/23/dexter-pewien-typ-superbohatera/

Z jednej strony masz rację,a le z drugiej później uświadamia się że niszczy wszystkich tych których on kocha lub jego kochają i możę postanowił zniknąć