PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

http://www.efakt.pl/Gwiazdor-quot-Dextera-quot-ma-
raka,artykuly,61801,1.html

Słyszeliście?? :/:/:/:/

viera_2

Też czytałam, pocieszające że wykryty we wczesnym stadium i przewidywania leczenia są jak najbardziej pozytywne:)

Sharis

Tak potwierdzam, aktor sam mówił, że rak jest bardzo łagodny i nie zagraża mu niebezpieczeństwo. Wszystko będzie dobrze na szczęście. Lekarze i żona się nim zajmują no i sam M. Hall powiedział, że jego zdjęciom do kolejnego sezonu Dextera nic nie grozi.

viera_2

Właśnie o tym przeczytałam :( :( Rak to nie wyrok ale przykro mi się strasznie zrobiło:(

whatisthis1

Kurde troche mi sie smuto zrobiło. Michael ma chłoniaka Hodgkina, który atakuje wezły chłonne, podobno jest wyleczalny w 90% i teraz jest w fazie remisji, lepsze to niż rak trzustki dla którgo śmiertelność to niemal 95%, ale dla mnie to marne pocieszenie. Możliwe że podczas tego 10-minutowego filmiku gdzie Michael i John Lithgow omawiali finałowy odcinek 4 serii Michael był już w czasie leczenia chemią na co wskazuje bardzo króka fryzura, mi sie tak wydaje. Trzymam kciuki za porót do zdrowia.

ocenił(a) serial na 9
kolejorzkks1

Kurcze, aż mi ciarki przeszły..zwłaszcza, ze niedawno na raka umarła bliska mi osoba :(

Amelia_2

Ten rak to pierdolone gówno i tyle. Najczęściej chorują ci co na to nie "zasługują". Dobrze, że przynajmniej leczenie idzie co raz lepiej i jest już naprawdę bardzo zaawansowane.