Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207099
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Uważam, że na 70% Neurochirurgiem jest Saxon, chłopak zabitej Cassie, 29% daje na kogoś nie znanego, a
pozostały 1%, na kogoś znanego. Dlaczego? Saxon wygląda na mego poukładanego człowieka - fryzura, ubiór,
kompletnie normalny człowiek... Psychopata jak z obrazka! Wydaje mi się że to również on zabił swoja dziewczynę. W
dni zabójstwa byli umówieni na randkę, rzekomo spóźnił się, może wcale nie się nie spóźnił, zobaczył że Zach,
awanturuję się pod drzwiami Dextera i postanowił wrobić go w to morderstwo, żeby mieć jednego psychopatę mniej,
który ściga go z ramienia w Vogel lub był zazdrosny o kolejnego wychowanka swojej terapeutki, kiedy to się nie
udało, bo Dex zatarł dowody wyciął mu mózg. Podejrzeń wobec Quinna kompletnie nie uznaje, to porządny glina,
który ma lepsze i gorsze dni, a głowe traci tylko wobec kobiet, a nie pracy. Uważam że Saxon jest byłym pacjentem
Vogel, ale innym niż pozostali, było w nim coś specjalnego, ale co? Tego nie jestem w stanie powiedzieć. Ogolnie
dziwe się że Dexter nie drązy tematu , metod pracy Vogel. Dlaczego co drugi jej pacjet to psychopata i morderca?
Dlaczego jeden zjada swoje ofiary, a inny torturuje tygodniami kobiety i uczy się wycinać mózgi? wydaje mi się że
sprawa z Vogel jest o wiele grubsza niż pt. " przesladuje mnie byly pacjent psychopata", ale o ile grubsza, pewnie się
okaże. Jeżeli macie jakieś torie to piszcie, chetnie przeczytal. Pozdrawiam wszystkich fanów Dextera!

turysta_92

Ja sprawdzałem na stronie imdb i saxon nie występuje już po 8 odc

ocenił(a) serial na 8
dark12345

Skoro sprawdzamy na imdb, to kim moze byc U.S. Marshall Cooper?

turysta_92

Na trailerze go widac 9 odc

turysta_92

http://tvline.com/2013/05/11/dexter-season-8-cast-kenny-johnson/

ocenił(a) serial na 8
dark12345

a jednak wystapil.

ocenił(a) serial na 8
turysta_92

Neurochirurg to ktoś bliski Vogel, rodzina może.

ocenił(a) serial na 10
turysta_92

Neurochirurg może być nieudanym tworem aka Dexter. Może też był trenowany na kodeks, ale poszło coś nie tak, to by tłumaczyło dlaczego jest taki nieuchwytny. ;d

ocenił(a) serial na 8
SteroL

Myśle ze Vogel wytrenowała całą rzesze takich psychopatów i niekoniecznie nieumyślnie.