PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203718
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Wpisujcie tu swoje ulubione sceny, w których Dex zabija swoje ofiary (wszystkie sezony)

Moje ulubione zabójstwo to Cole'a Harmona - sezon 5 - jeden z gwałcicieli-morderców dziewczyn
z beczek.

Borys07

Na pierwszym miejscu na pewno morderstwo Briana.
Dalej, wszystkie gdzie działał razem z Lumen.

ocenił(a) serial na 10
GodWhore

Dokładnie tak samo uważam.

Zaraz za Greenem (alias Chasem) & CO, uplasowałabym Little Chino (Dexter trochę się z nim namęczył :))

ocenił(a) serial na 8
Sylwiaczek666

Potwierdzam, morderstwo Briana to majstersztyk i najlepszy finał sezonu (no i sam sezon jako całość jest najlepszy) jaki w dexterze mógł się przydarzyć. Na drugim miejscu uplasowałbym morderstwo trójkowego (trinity killer).

ocenił(a) serial na 10
maslascher

mnie jakoś morderstwo Trójkowego jakoś wybitnie nie powaliło, za to zakończenie czwartego sezonu to majstersztyk jakich mało. najlepsze! a sam sezon bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 8
Sylwiaczek666

Moje ulubione morderstwa to:
Pierwsze miejsce - Santos Jimenez, jeden z zabójców matki Dextera
Drugie - zabójstwo Briana
Trzecie - James Jaworski, gwałciciel w pierwszym sezonie
Czwarte - Lila Turney
no i jeszcze inne morderstwa dokonane w głównej mierze w 1-wszym i 2-gim sezonie :)

Borys07

Trochę ich było najciekawsze to chyba
Brian
Lila
Małżeństwo co handlowało ludźmi?
Dwóch sanitariuszy
ii nie pamiętam - To w którym stworzył namiot z folii nad ringiem

ocenił(a) serial na 8
Borys07

Cóż za miły temat... Może jeszcze coś o ulubionej maskotce?

GodFella

Owieczka od Brata Sama.

ocenił(a) serial na 8
Borys07

Little Chino zdecydowanie!

Borys07

Kazda miala to COS.. dopoki Dexter byl zatwardzialym "jestem potworem". W sezonach 7/8 jakos nie mam ulubionej sceny zabojstwa, wydawaly sie mdle i robione 'na szybko' <nawet Dex, oprocz 'glownych zloczyncow', nie kwapil sie informowac swoje ofiary o tym, DLACZEGO trafily na jego stol = upraszczam>.. choc "scena zabojstwa" moze tez dotyczyc te z Saxonem i dlugopisem, wiec ma u mnie plusa xD