PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 205 tys. ocen
8,2 10 1 204617
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Młody jeszcze jestem i głupi, ale Dexter to najlepsze co w życiu filmowym widziałem. Nie przebił do tej pory tego żaden film, ani żaden serial. Trafiłem na ten serial przypadkiem - przeglądając najnowsze torrenty :) Po obejrzeniu pierwszego odcinku trzeciej serii (takowy wtedy ściągnąłem) zakochałem się w tym serialu! W niespełna miesiąc obejrzałem wszystkie 4 serie i muszę to powiedzieć - KOCHAM TEN SERIAL!
Jego fabułę, grę aktorską i wszystko co tam jest. Żadne Housy czy inne Losty nie mogą się z tym serialem równać. Majstersztyk :)
Gadam jam jakis pscyho fan, ale nigdy nic mnie tak nie zauroczyło - żadna płyta, żadna książka, żaden film, żadna dziewczyna (mówiłem, młody jestem :D) Polecam każdemu, kto jeszcze nie widział. Na mnie wywarł ogromne wrażenie, zmienił moje podejście, punkt widzenia co do niektórych spraw - widać że nie pisał go idiota. Ten serial dał mi opanowanie - którego tak bardzo poszukiwałem. Polecam jeszcze raz.

kickofbg

Podpisuję się pod tym wszystkimi moimi siedmioma kończynami.

ocenił(a) serial na 10
Enquaess

Tak ten serial jest niezwykły. Ciekawy pomysł, świetna realizacja,
wspaniali aktorzy. Naturalna gra i to opanowanie głównego bohatera. Kocham
ten serial :))

Happy93

No ja też się podpisuję. I, tak, jestem psycho fanką ;p

ocenił(a) serial na 9
BenQ

Ja tez się pod wami podpisuje. Dexter to najlepszy serial jaki miałem okazję w życiu obejrzeć. Jedynie może z nim konkurować jeszcze u mnie Supernatural chociaż Dexter bedzie dla mnie zawsze nr 1. Pozdrawiam wszystkich fanów :)