PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203753
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Wypowiedź Saxona o tym dlaczego lubi Miami podobna do tej Dextera z pierwszego odcinka(lubi
kubańskie jedzenie, wykrywalność morderstw 20%)
W pewnym momencie jest pokazane coś w rodzaju ciężarówki z lodem (ice truck killer)
I oczywiście pojawia się gościnnie Sylvia, żona Miguela Prado.
Ktoś z was coś jeszcze zauważył ?

collosus

W przedostatnim odcinku scena jak Dex wychodzi z Harrisonem ze swojego mieszkania - nawiązanie do sceny w intrze

ocenił(a) serial na 10
inglorion

Podrzucanie wycinków mózgu dla Vogel od Saxona - Gra Ice Track Killera z Dextetem

Śmierć Debry przez błąd w sztuce Dextera bo za wczasu nie zabił Saxona -Śmierć Rity bo Dex nie zabił Trójkowego w porę

Surpise M.... w wykonaniu Debry- hołd dla Doakesa

ocenił(a) serial na 10
Marcin5800

I jeszcze zapomniałem dodać, w 10 odcinku o ile się nie mylę, miejsce w którym ma zabić Saxona to jest to samo miejsce w którym zabił opiekuna chłopięcego chóru, pierwszej osoby którą zabił w serialu.

ocenił(a) serial na 10
collosus

bardzo dobry temat jednak mozecie odnalesc jakies ciekawe rzeczy swiadczace o zajebistosci serialu a nie tylko szukać dziury w całym .

ocenił(a) serial na 10
YourMind

Nie rozumiem postu szczerze mówiąc.

ocenił(a) serial na 10
collosus

Chodzi mi o to ,że zwrociles uwage na coś ciekawego w ostatnim sezonie/odcinku a nie szukałeś niedorzeczności.

od siebie dodam takie nawiazanie

-miejsce w szpitalu w których narodził sie harisson o czym wspomina Dexter
-zlapanie saxona w mieszkaniu w podobnym stylu jak zlapanie braiana

ocenił(a) serial na 10
YourMind

Powstało już tyle tematów na temat ostaniego sezonu(a nawet nie sezonu tylko każdego odcinka z osobna) więc nie uznałem za potrzebne zakładać kolejnego. Natomiast zauważyłem coś ciekawego w tych ostatnich odcinkach(moim zdaniem oczywiście) to też poruszyłem tą kwestię na forum. Chyba od tego forum jest, nie :D ?

ocenił(a) serial na 10
collosus

sorry, wieczorne piwko za bardzo do głowy uderzyło, teraz cały Twojej wypowiedzi zrozumiałem :D