Chcialbym zaczac ogladac ale nie umiem sie przelamac. Slyszalem pelno pozytywnych opini na jego temat. Serio jest taki dobry jak wszyscy mowia?
Mnie ten serial zachwycil juz od pierwszego odcinka. Jak najbardziej polecam ci obejrzenie. Kazdy odcinek trzymal mnie w napieciu i nie moglem sie doczekac nastepnego. Wszystkie 4 serie obejrzalem w tydzien. Dla mnie jest to serial nr 1 i raczej tak pozostanie. Jest to jeden z niewielu seriali ktory naprawde potrafi wgniesc mnie w fotel. Moze jedynie 3 sezon czasem troche nudzi ale nadrabia to ostatnimi odcinkami i watkiem Miguela Prado ktory bardzo mi sie podobal. O wczesniejszych seriach nie wspominam bo uwazam je za arcydzielo szczgolnie pierwszy sezon, ktory jak dla mnie jest najlepszy. A co do 4 serii to czasem ona dorownuje 1 sezonowi albo nawet przewyzsza. Szczegolnie miazdzy postac Arthura Mitchella. Jest to wedlug mnie najlepiej zagrany ze wszystkich czarnych charakterow wystepujacych w Dexterze. Bije na glowe wszystkich poprzednikow w tym Miguela czy Lile. Juz nie moge sie doczekac 5 serii. Wiec podsumowujac polecam ci obejrzenie tego serialu. Nie powinienes sie zawiesc ;)
Zdecydowanie zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Rzeczywiście, trzeci sezon
potrafi nieco znudzić, ale jest pełen bardziej takich wątków przemiany
głównego bohatera - też jest ciekawy. Warto obejrzeć, nie zawiedziesz się!
:)
Guzik prawda. Mi się 3 sezon podoba najbardziej. Jest po prostu zrobiony ciut inaczej.
Jasne, że jest dobry. Jest to jeden z najlepszych seriali, jakie kiedykolwiek oglądałem. Zdecydowanie polecam. Tylko mała uwaga - oglądaj w wersji oryginalnej, czyli z napisami. Nie tykaj odcinków z polskim lektorem, bo to profanacja tego dzieła.
ja też się nie mogłam przełamać, żeby obejrzeć "Dextera". zanim się do tego zabrałam, leżał 2 miesiące około na moim dysku. w końcu musiałam sie za niego "zabrać" bo założyłam sie z kolegą, za co mu jestem do dzisiaj wdzieczna, bo inaczej nie wiem kiedy bym zaczęła oglądać :) ja sama wciągnęłam już w to jakies 6 osób :D
Ja również nie mogłem się do tego zabrać, ale gdy zachorowałem to postanowiłem sobie zacząć oglądać 1 sezon bo tylko dexter został mi na dysku, i skończyło się to na ogladnięciu wszystkich 4 sezonów w 2 tygodnie z hakiem:)) , co prawda pierwsze 2,3 odcinki nie zachęciły mnie zbyt bardzo, lecz z każdym odcinkiem było coraz lepiej, 3 sezon jedynie zwolnił troche z akcją, ale nie był w sumie takie zły, tak jak tu już ktoś się wypowiadał 3 sezon był bardziej o przemianie wewnętrznej bohatera , według mnie 2 sezon był najlepszy, poprostu genialny :) , Polecam ci ten serial , raczej się nie zawiedziesz:))
PZdr