PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204374
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter
Ivan_The_Maskarator

ale że cały? bo jak tak to sie nie znasz

ocenił(a) serial na 7
dark12345

na czym się nie zna? Na swoim guście? oO

Pacman_

On tutaj nigdzie nie pisze, że według jego opinii. Wszechwiedzący i najważniejszy stwierdza po prostu, że ten serial nie zasługuje nawet na jeden punkt w skali do dziesięciu. Gust nie ma tutaj nic do rzeczy, to czysta prowokacja.

A nawet jeśli nie, to ktoś kto zna swój gust i bierze się za oglądanie serialu, który w jego kryteriach się nie mieści, a następnie wchodzi na forum i pisze taką "opinię" jest zwykłym kretynem. Wybacz, ale ja jako osoba która nie trawie horrorów (tych bardziej hardcore), nie oglądam ich, a przynajmniej nie oceniam, bo wiem, że ocena ta nie będzie obiektywna. To chyba głupie i bezcelowe oceniać film / serial za sam fakt, że jest z gatunku którego ja nie lubię.

Demolka25

No tak ! Kretyn i zwykły śmierdzący troll internetowy

ocenił(a) serial na 7
Demolka25

a może on lubi filmy i seriale o psychopatycznych mordercach ale obejrzał kawałek lub nawet całość (bo przecież, żeby ocenić to trzeba obejrzeć całość) i mu się nie spodobało i nie trafiło w jego gust? Tego nie wiesz i zakładasz coś. W ogóle po takim komentarzu dużo stwierdzasz..... nie obchodzi mnie czy to prowokacja czy nie. Pisanie, że ktoś się nie zna bo ocenił tak a nie inaczej jest krzywdzące. I przy okazji, no tak bo skoro ON ocenia i ON pisze o SWOJEJ ocenie to to nie jest jego opinia tylko co Twoim zdaniem?:o Mój post był przeciwko ludziom którzy stwierdzają, że ktoś jest "głupi"/"nie zna się" etc. tylko dlatego, że ocenił jego ulubiony film/serial/w.e. na 0,1,2,3,5...

Pacman_

Po treści wypowiedzi można wiele stwierdzić. Wypowiedź tego typu na forum, gdzie ludzie powinni swoje oceny uzasadnić, jeśli już o nich piszą, jest niczym innym niż prowokacją. Równie dobrze mógł po prostu ocenić i się nie udzielać, bo takie "wypowiedzi" są obrazą dla ludzi, którzy potrafią swoje zdanie uzasadnić i powiedzieć coś więcej o tym co myślą, w tym wypadku na temat serialu.

użytkownik usunięty
Ivan_The_Maskarator

3/10 max za 1,2 i 4 sezon