PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Co prawda jeszcze nie oglądałem 1 odcinka sezonu 8, jednak zastanawiam czy napisali scenariusz tak, aby miał ręce i nogi. O czym mówię już piszę np: Jak Dexter mógł widzeć profesora Gellara przed hotelem skoro ten już dawno był martwy czy Kiedy Dexter chciał zabić tego gościa w kontenerze w 7 sezonie akurat gdy przyjechała LaGuerta ten zaczął mu opowiadać o tym, że specjalnie wypuściła go z więzienia. Mnie to strasznie razi w oczy. A co Wy o tym myślicie jaki będzie sezon 8 ?

ocenił(a) serial na 9
Misiek95

Dexter nie widział Gellara, widział go tylko Travis.
Estarada powiedział o tym bo nie wiedział co sie dzieje i myślał że LaGuerta i Dex działają razem.

W serialu jest sporo sytuacji, do których można się przyczepić, ale akurat te dwie da się wyjaśnić logicznie :)

ocenił(a) serial na 9
vebbo

Estarada przecież dokładnie wiedział, że LaGuerta wypuściła go tylko dlatego żeby złapać rzeźnika z zatoki, a On sam nie wiedział, że to Dex. Mi się wydawało, że Gellara Dex też widział, ale mylic się rzecz ludzka. Według mnie serial był dobry do 4 sezonu, 5 już trochę gorszy, a 6 i 7 pomimo wielu ekscytujących sytuacji już nie były tak dobre jak poprzednie. Mam wrażenie, że ostatnie 2 sezony już były takie typowe amerykańskie