Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207099
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

http://www.youtube.com/watch?v=6ckzE5vT0wc

Trailer zapowiada ciekawe wydarzenia. Oby tylko ta pani doktor nie okazała się jakąś seryjną zabójczynią ;)

ocenił(a) serial na 9
Znakomajkowity

Odnoszę wrażenie że motyw ćpającej i nienawidzącej Dextera Deb, pani doktor może dać nam najlepszy sezon Dextera od czasów II sezonu.

ocenił(a) serial na 7
MeLegia

Ja staram się nie nakręcać bo po co jak mogą zafundować równie dobrze kiszkę. Trailer super ale zobaczymy co będzie.

użytkownik usunięty
Znakomajkowity

==moj koment do skasowania==

Znakomajkowity

Coś mi się wydaję że Deb będzie strasznie irytująca, ciągle będzie beczeć i walić się po kątach.
Pozostaje świetny wątek psychiatry no i co ze śmiercią La Guerty?

ocenił(a) serial na 8
Znakomajkowity

Muzyka to Blues Saraceno - Run On jakby kogoś to interesowało.

ocenił(a) serial na 7
Znakomajkowity

Wydaję się, że to będzie najlepszy sezon od czasów Trójkowego.

mariben85

A mnie sie wydaje że bedzie wiekszy szit od 7

ocenił(a) serial na 7
10minuttt

No to tylko trailer, ale jak dla mnie skoro to już koniec to może scenarzyści się postarają po fatalnym 6 i 7 sezonie.

mariben85

Po tych trailerach i sneack packach nie zapowiada sie tak ciekawie

ocenił(a) serial na 8
Znakomajkowity

Pewnie tepaki z Miami Metro w zaden sposob nie powiaza smierci Laguert z Dexterem a on im jakis kit wcisnie, w 7 sezonie wszyscy wiedzieli ze ma ona wobec niego podejrzenia, ta pani doktor zapowiada sie ciekawie ma w sobie cos

Gibson69

pfff doktor przeswielki mozg dextera i bedzie wiedzec ze jest bej harbur buczer a dexter ją zabijei koniec sezonu

ocenił(a) serial na 10
Znakomajkowity

ZARAZ LUDZI!!! A Gdzie Hannah Ja się pytam?

blizzu

hannah podobno ma byc od 6

ocenił(a) serial na 8
blizzu

Oby jej nie było, strasznie irytująca.

Znakomajkowity

Kiepsko się zapowiada.. a skończy się pewnie jak zwykle. Ta doktorka zabije Dexa i Debre. A Harrisona przygarnie i wyszkoli na nowego BHB. :D

Znakomajkowity

Zapowiada sie fajnie i nie moge sie doczekac :).

Ten sezon zacznie sie jakos wyjatkowo wczesnie, bo 30 czerwca, wiec niedlugo sie okaze czy to hit czy kit.

Btw, dopiero sie dowiedzialam ze tym sezonie Harrison bedzie grany przez innego aktora.

ocenił(a) serial na 10
Znakomajkowity

A mnie ciekawi jedna sprawa, jak wiadomo Debra od paru sezonow lata, ryczy i wiecznie zalamana jest i po zastrzeleniu LaGuerty w ostatnim odcinku poryczala sie jak glupia, ale za chwile juz byla z Dexterem na Imprezie i byla w miare ogarnieta, a teraz znowu bdzie siedziala zalamana ciagle. Troche to nie za bardzo

ocenił(a) serial na 9
chillout94

W miarę ogarnięta? Jest wyłączona, obok tego wszystkiego, widać, że jest w szoku

ocenił(a) serial na 9
Znakomajkowity

Zamieszczono w sieci nowy oficjalny filmik zza kulisami tworzenia 8-ego sezonu Dextera:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=47OwXe38Ukka